Sayfa 458/475 İlkİlk ... 358408448456457458459460468 ... SonSon
Arama sonucu : 3795 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. Ben portfoydeki Alark yüzdesinin fazlalaşması nedeni ile temettüyü Şişe'ye akıttım. Sonraki alımlarımı da Şişe de devam ettirmeyi düşünüyorum. Portfoy'un yuzde 49'u Alark. Chat GPT parayı dağıtmamı öneriyor.

2. Geri alimin başladığı tarihten bugune takas..
    Ak yatirimi da sanirim geri alimlarda kullaniyor sirket..
    Saticilarda diğer kısmı çok hoş duruyor

8.130.958 + 548.478 = 8.679.436

Hayırlı olsun...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    Geri alim bitince tahtayi yukari dogru kim sürecek, en cok onu merak ediyorum..
    Yabanci yok,yerli fonlar zaten tırt,çoğu işi bilmez adamlardan oluşuyor,korkak,analizi olmayan,bilanco okumayi bilmez bir guruh var oralarda..
    Yine info mu olacak acaba..

Ne dersin tovbekar usta..
    şimdi ben kim usta olmak kim? ama tövbekar ben isem tövbekar olarak cevaplayayım. usta olarak değil...
    eğer geri alımdan sonra yukarı sürme olacak ise birileri bunu yapar. geçmişte kahramanlar vardı yenilerde bakarsın düz askerler olur... olur da acaba bu yükseliş olur mu? bu fırsatlar o kadar harcandı ki bunun tesadüf olamayacağını düşünmeye başladık.
    kendi adıma bu piyasada en iyi yatırım... bu yüzden borsa portföyümün tamamı ALARK. başka da dişe dokunur yatırımım yok zaten. eğer değer biçerseniz benim gibi o değeri bir gün bulacağını bekleyip sabretmeyi öğrenmeye çalışırsınız. zor zor mu zor ama inanırsanız kolaylaşacaktır diye düşünüyorum. ben temettü 4 lira olaydı eyiydi diye hayıflanıp durdum darısı önümüzdeki yıllara...

...

...

Alıntı Originally Posted by ekserji Yazıyı Oku
    Ben portfoydeki Alark yüzdesinin fazlalaşması nedeni ile temettüyü Şişe'ye akıttım. Sonraki alımlarımı da Şişe de devam ettirmeyi düşünüyorum. Portfoy'un yuzde 49'u Alark. Chat GPT parayı dağıtmamı öneriyor.
    sn. ekserji;
    Ben ne zaman parayı dağıtmak için dağıttıysam dağıttığım yerlerde zarar ettim....(şu anda da bir miktar öyle hissem var )
    Aynı anda inandığım birden çok hisse olduğunda zaten param fiilen dağılmış olmaktaydı.....

Sizin ŞİŞE'yi düşünme sebebiniz nedir? Hangi yönleri sizin alakanızı çekti.

Saygılar, hayırlı işler dilerim.
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

Yukardaki yazışmaları görünce şu konuya da değinmek istedim, İlk yapay zeka ve robotik işlem platformları Türkiyede Bistte denendi, 17 yıl önce geldi ve devamlı geliştirilerek devam ettiriliyor, En gelişmiş haliyle şu an borsada kullanılıyor, Bofa ve Türkiye Varlık Fonu tarafından...Takip sistemleri ve hesaplarınızı detaylı okuma , görme ve ona göre işlem yapma olayı küçük yatırımcının düşündüğünün çok çok çok ötesinde..7-8 milyon kişinin detaylı anlık analizi ve saliseden daha az bir sürede robotik platformların karar verme süreçleri çok üst düzeyde devam ediyor..IP leriniz, IMEİ leriniz, internet hatlarınız, cepler, bilgisayarlar, desk toplar birebir kontrollü, dinleme, görüntüleme, tuş ya da klavye hareketleri olarak....Size para kazandırmaya değil, size zarar ettirmeye hatta sıfırlamaya yönelik bir sistem var, bunu hiç bir zaman unutmadan işlemlerinizi yönetiniz. bir hisseden kazandığınız kontrol altında, zarar ettiğiniz hisseler de kontrol altında, masa üstüne sadece takip amaçlı aldığınız hisseler de korelasyonlu olarak takip altında, yani kazançlarınız ve zararlarınız birbirlerine korelasyonlu olarak kontrol altında...Hisse geçişlerinizde zincirleme primi yakalayabilecek kadar şanslı olmayabilirsiniz........Bu konuyla ilgili sormak istediğiniz bir konu olursa da buradan ya da özelden sorabilirsiniz...

Not: Sadece son 3 yılda Bist te sıfırlayanların sayısı düşündüğünüzün çok ötesinde bir rakam, gerçekleri karşı taraf ana ekranlarından çok iyi izliyor ve çok iyi biliyor...Ama bizler, asla..!!!! sadece küçük duyumlar, tahminler...
    Son düzenleme : loruhlano; 22-04-2025 saat: 13:21.
    ...

Sayfa 458/475 İlkİlk ... 358408448456457458459460468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •