Sayfa 934/934 İlkİlk ... 434834884924932933934
Arama sonucu : 7470 madde; 7,465 - 7,470 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. 3 bedelliye de zorla katılmış biri olarak bu bedellinin de onaylanacağını düşünüyorum.Spk denen kuruluşun ne yazık ki diğer bir çok kurum gibi kokuşmuş durumda olduğunu görmemek için fanatik olmak gerekir.Konu hele Trabzon iken aksini iddaa etmek komik. Burası bir girdap oldu ve çıkamıyoruz da.Yazık günah paramız pul oldu onu geçtim bir de sürekli cebimizden para ödüyoruz.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    levoysalı :

1-2 lira hisse fiyatı olan şirketler bedelli sermaye artırımı yaparken nominal pay 1 lira olduğu için yapamazlar.

Birinci aşama sermaye azaltımı olmalı.

155000 lot trabzon hissem var, (yok ama farazi var) sermaye azaltımı %86 ise: 21700 lota düşer.

155000x1 lira = 155000 lira, sermaye azaltım sonrası ise 21700x7,14 = 155000 lira.

Bu işlem yapılır, yapılmalı yani.

Daha sonra eş zamanlı 21700 lot veya 7,14 lira fiyat üzerinden bedelli sermaye işlemi başlar.
    Bir arkadaşım bu hisse 5 TL yi görecek demişti.

Sembolikte olsa 7,14 oluyor, arkadaşım bilmiş olacak.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Şirketimizin 09.04.2025 tarihli KAP duyurusunda açıklamış olduğu, sermaye azaltımı ve eş anlı sermaye artırımı sürecine ilişkin olarak, hakim ortağımız Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. tarafından, şirketimizde sahip olduğu A grubu paylara ilişkin imtiyaz haklarının kaldırılmaması için, SPK nın ilgili yasa ve düzenlemeleri kapsamında "Pay Alım Teklifi Bilgi Formu" nun onayı için 11.04.2025 tarihi itibari ile SPK nın ilgili sistemi üzerinden başvuru yapılmıştır.

Yapılan başvuru formu ekte sunulmuş olup, 1 TL nominal değerli pay için pay alım teklif fiyatı 0,9997 TL olarak hesaplanmıştır.

Buna göre ilgili teklif formunun SPK tarafından onaylanması sonrasında oluşacak süreç, hakim ortağımız Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. nin onay için başvuruda bulunduğu ekli, "Pay Alım Teklifi Formu" ile detaylı olarak açıklanmıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla.

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..........................Soygunu,vurgunu nasılda kitabına uydurup meşru hale getiriyorlar imtiyazlı hisseler ellerinde olduğu sürece mezar soyguncusu sonsuza kadar hileli şaibeli kirli soygunlarına devam edecektir..Buna Devletimizin güzide kurumu SPK seyirci ve kayıtsız kalmaktadır..Yazık günah değilmi biz yatırımcılara..

4. Hisse net yönetimi bu güzelim siteyi Mynet grubunu sattı ya hiç iyi yapmadı tabii ki bizim açımızdan böyle çünkü foruma ,siteye reklamlardan fırsat yol bulup giremiyoruz kardeşim adeta tüm ekranı örümcek ağı gibi kapladılar zaten diz üstü bilgisayar ekranı 15 cm uğraş dur foruma girip bir yurum yapabilirim mi diye..Mynet resmen forumun ,sitenin içine mıçtı ekranın sağı,solu,üstü en az 6-7 cm genişliğinde reklam sabitlemişler bizim kullanabileceğimiz ekran daralmış ..Bu nasıl anlayışsızlık,duyarsızlıktır,saygısızlıktır.. MYNET yönetimi,sizi esefle kınıyorum..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,030
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Hisse net yönetimi bu güzelim siteyi Mynet grubunu sattı ya hiç iyi yapmadı tabii ki bizim açımızdan böyle çünkü foruma ,siteye reklamlardan fırsat yol bulup giremiyoruz kardeşim adeta tüm ekranı örümcek ağı gibi kapladılar zaten diz üstü bilgisayar ekranı 15 cm uğraş dur foruma girip bir yurum yapabilirim mi diye..Mynet resmen forumun ,sitenin içine mıçtı ekranın sağı,solu,üstü en az 6-7 cm genişliğinde reklam sabitlemişler bizim kullanabileceğimiz ekran daralmış ..Bu nasıl anlayışsızlık,duyarsızlıktır,saygısızlıktır.. MYNET yönetimi,sizi esefle kınıyorum..
    BRAVE kullan,reklam falan yok ben çok memnunum epey zamandır kullanıyorum !!!

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    BRAVE kullan,reklam falan yok ben çok memnunum epey zamandır kullanıyorum !!!
    Çok teşekkür ederim..Sağ olasınız..İyi akşamlar..

Sayfa 934/934 İlkİlk ... 434834884924932933934

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •