Alıntı Originally Posted by bunuel Yazıyı Oku
Sarıalan'da altın üretimi için ön satış bile yapıldı, bu yıl 10 bin ons, 2026'da 20 bin ons, 2027'de 30 bin ons üretim olacak. Ama bu daha bir şey değil. CVK madencilik son dönemde 2 önemli satın alma yaparak Çanakkale ve Yozgat'ta maden ruhsatları satın aldı.
Yapılan tetkiklerde Sarıalan'da 500 bin ons, Çanakkale TV Towers projesinde 4,58 milyon ons eşdeğeri altın (sahanın %10'undan elde edilen sonuçlar), Yozgat Yeni Pazar sahasında 3 milyon 500 bin ons eşdeğeri altın (yine sahanın % 10'undan elde edilen sonuçlar) potansiyeli var.
Toplamda yaklaşık 8 milyon 500 bin ons (ki araştırmalar arttıkça artması çok muhtemeldir.) altın rezervine sahip bir şirket oldu. Şu anki ons fiyatıyla bir değerlendirme yapılırsa inanılmaz rakamlar çıkar.
Tabi bunlar için önemli yatırımlar ve süre gerekiyor. Sarıalan üretimi başlıyor ama Çanakkale ve Yozgat'ta önemli yatırımlara ihtiyaç var. Ben bu şirketten çok umutluyum ama sabır gerekiyor tabi.
Asla yatırım tavsiyesi değildir. Kişisel değerlendirmemdir.
Umut umut umut.
Dağdaki altının kime ne faydası var. Önemli olan patronun samimiyeti.
Borsa; karganın gölde balık avlaması gibi önümüze ekmek kırıntıları atılıp atılıp geri çekiliyor. İki kırıntı için Kargaya yem olmazsak
İşler iyi gidecek…