bak....EKIP OLARAK CALISTIK....ve basardik....PARALARI ALIP TUYECEGIZ.
degerli dostum....
buyuk turk....TIMUR....hakkinda yazilmis tarihi....osmanli ve araplar yazmistir....osmanli yenildigi ucun....araplar ise....agir dayak yedikleri ucun YANLIDIRLAR......
TIMUR....araplara dusmandir....200 yil boyunca turkleri oldurdukleri ve kolelestirdikleri ucun....bu KOLE turkler....MISIRDA kolemenler yani memluklular devletini kurmuslardir....TIMUR....turklerin toplu intikamini araplardan almistir....dedesi HULAGU HAN....tanrim.....ya beni yaratmasaydin.....yada araplari demistir...700 yilindan 900 yilina kadar....TURKLER ARAPLARCA KATLEDILMISLERDIR HEP....
osmanli....balkanlara yerlesmistir....fekaat orada kimseyi musluman etmedigi gibi....TURKCEYIDE ANA DIL yapmamistir....bugun balkanlar yok.....
TIMUR....hindistana girmis....BEREKETLI TOPRAKLARA....bugun ardinda PAKISTANI....bengaldesi....ve hindistandaki 500 milyon muslumani birakmistir....MUGAL imparatorlugu 1500 lu yillarda....osmanlidan ekonomik olarak iki kat buyuk bir devletti...baslarinda TIMUR un soyu vardi....bana gore....turk tarihine verdigi tek zarar....rusyada kurulu olan ALTINORDA turk devleti ile olan savasidir....bundada kabahatin cogu TOKTAMIS HAN dadir....bu savasla altinordu devleti zayiflamis....RUSLAR GUCLENMISTIR....
TIMUR....cok tartisilan....BUYUK BIR TURKTUR.
............![]()
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Normalde bu kadar satışa eki 3 olmalıydık
Bi iş var bunda
VADE SONU.....vadelileri denklestiriyor....hem kaartlarda....hemde VIOP ta....BOYLE OLUR ANCAK....sert hareketler yarin tuncer....
BOYLE OLACAK DEDIM....9500 DE....
BAK....OYLE OLUYOR....9300 DEYIZ....AZ KALDI....
keyboard testing software online
Son düzenleme : kuzu; 28-04-2025 saat: 19:13.
Yer İmleri