Sayfa 576/581 İlkİlk ... 76476526566574575576577578 ... SonSon
Arama sonucu : 4648 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Tuil haziranda bir yerinden tavşan çıkarır mı?
    Ona ne şüphe.

Yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Başkan 4 aylık enflasyon farkı %6.94 ve
    Temmuz sözleşme zamcigi %5 ile
    Oluşan fark
    %12.29
    Mayıs ayında 15 olur daaa
    Tuil haziranda bir yerinden tavşan çıkarır mı?
    doğru 6.94 ün %5 inide eklemek lazım
    ben hazirand aeksi bekliyorum ama düşük bi rakam olur
    yada temmuzda eksi çıkarır biraz daha büyük bi rakam olur
    herşey kamu zamlarının büyüklüğüne bağlı
    umarım turbun büyüğü çantadan çıkmaz temmuzda
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    en ucuz 2 şey dolar ve araba diyordum son 3 aydır sıfır arabalara çaktırmadan köklüyorlar
    Tarihte ilk defa 100 binden fazla araba satılmış Nisan ayında, yatırıp s.kseler yeridir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Tarihte ilk defa 100 binden fazla araba satılmış Nisan ayında, yatırıp s.kseler yeridir.
    onun için köklüyorlar byd piyasaya sağlam girdi. araçlar şu anda reel olarak ucuz kaldı.
    bir halt olacağı yok.

onun için köklüyorlar byd piyasaya sağlam girdi. araçlar şu anda reel olarak ucuz kaldı.
    Elenktrunkler kesilince, Elenktrunklu araclari nereye takip sarj edecegiz.
    Reha bey arabalardan anlar.
    Bizi bilgilendirir mi acaba?

6. Yıl 2001, İskenderun Dumlupınar Mahallesi'nde yaşıyoruz. Evde annem, dayım ve bazı akrabalarımız vardı. Annem bakkala gitmemi istedi. Evin dış merdivenlerinden inerken, karanlık merdiven boşluğunda bir anda boynumda bir bıçak hissettim. Şok içindeydim. Benden paramı istedi. Sesimi çıkaramadım. Cebimde az param var, yukarıda yalnız yaşıyorum, daha fazlasını getireyim dedim. Gelmezsen seni doğrarım dedi.

Cebimdeki küçük miktar parayı aldı. Yukarı çıkınca dayıma haber verdim. Yanıma kalın bir sopa aldım. Aşağı indiğimde sopayla vurmaya başladım. Dayım da aynı şekilde müdahale etti. Gürültüyü duyan komşular da çıktı. Yaklaşık 15 kişi şahsı etkisiz hale getirdik. Olay o gün orada kapandı. Yıllar sonra aynı kişinin 2 çocuğunu vahşice katlettiğini ve bugün ülkenin ana muhalefet liderine saldırdığını öğrenmek tarifi zor bir duygu. Verilmiş sadakam varmış..

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...un-bir-2335668

BYD sağlam uçtu, şu an Tesladan pahalı diyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yıl 2001, İskenderun Dumlupınar Mahallesi'nde yaşıyoruz. Evde annem, dayım ve bazı akrabalarımız vardı. Annem bakkala gitmemi istedi. Evin dış merdivenlerinden inerken, karanlık merdiven boşluğunda bir anda boynumda bir bıçak hissettim. Şok içindeydim. Benden paramı istedi. Sesimi çıkaramadım. Cebimde az param var, yukarıda yalnız yaşıyorum, daha fazlasını getireyim dedim. Gelmezsen seni doğrarım dedi.

Cebimdeki küçük miktar parayı aldı. Yukarı çıkınca dayıma haber verdim. Yanıma kalın bir sopa aldım. Aşağı indiğimde sopayla vurmaya başladım. Dayım da aynı şekilde müdahale etti. Gürültüyü duyan komşular da çıktı. Yaklaşık 15 kişi şahsı etkisiz hale getirdik. Olay o gün orada kapandı. Yıllar sonra aynı kişinin 2 çocuğunu vahşice katlettiğini ve bugün ülkenin ana muhalefet liderine saldırdığını öğrenmek tarifi zor bir duygu. Verilmiş sadakam varmış..

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...un-bir-2335668
    O gün orda elini bir daha kullanamayacağı şekilde sopalasaydınız iyiymişmiş,
    kelebek etkisi yine vuku bulmuş eliyle o zamandan bu zamana baya kötü şeyler yapabilmiş

Sayfa 576/581 İlkİlk ... 76476526566574575576577578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •