Her seferinde hayal kırıklığı yaşatıyorlar, durumu düzeltemediler bir türlü.
Her seferinde hayal kırıklığı yaşatıyorlar, durumu düzeltemediler bir türlü.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Dohol'ün ortaklığı olmasa bunlar bu enflasyon ortamında bu kadar yüklü borç alamazlar ve muhtemelen batarlardı.Böyle giderlerse anahtarları Dohol'e verip giderler kardeşler.
Banka kredi borçlarını azaltmislar.
Banka kredilerinde ağırlığı yüksek faizli TL den düşük faizli USD ye kaydirmislar.
Kurumsal projeler kar oranın %20-25 civarına gelirse işler iyilesir. Bu bölüm toplam cironun yarısını olusturuyor.
Can havli ile paçayı kurtarmak için doğru hamleleri yapmışlar,k/y paspas yapmış olsalar da.Dohol ortaklığı,Dohol CEO nin verdiği gaz ve yüklü ortak satışları.Umarım bu olumsuzlukları telafi edecek bir şeyler yaparlar artık.
Bu kötü bilançonun olumsuz etkisi sınırlı oldu, belki + da kapatabilirler.Bir arkadaşın bahsettiği genel kurul etkisi ile.Orada da parlak ufuklar çizeceklerdir.
Bu gün + kapatma olasılığı kalmadı, AB ve Uzakdoğu borsalarındaki Hindistan-Pakistan olayları sebebi ile.Umarım daha kötü gelişmeler olmaz
Yer İmleri