Sayfa 439/439 ÝlkÝlk ... 339389429437438439
Arama sonucu : 3512 madde; 3,505 - 3,512 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

5. Hayýrlý olsun devir gerçekleþmiþ bugunden itibaren stellantis türkiyenin tüm cirosu tofaþa yazar

6.  Alýntý Originally Posted by Abram Yazýyý Oku
    Distribütörlukten bu kadar kar geleceðine eminmisiniz? Perakendeciler bu kadar karlý olsaydý diger oto parakendisi sirket de bu kari yapamazmiydi. Bence bu bahsettiðiniz favok uretim yapan bir sirket için olabilir ancak perakende þirketi için abartý gibi, konunun uzmanimisiniz ? Neye göre boyle yorumladiniz? Bir dayanaginiz varmi, yoksa kafaya göre mi yorumlarýnýz?
    - - -
    Taraflar arasýndaki ticari koþullarýn da belirlendiði yeni marka (Peugeot, Citroen, Opel
    ve DS Automobiles) daðýtým sözleþmeleri,
    Tofaþ’ýn distribütörlüðünü üstlendiði Fiat, Alfa Romeo ve Jeep markalý araçlar için Tofaþ
    ile Stellantis Grubu arasýndaki ticari esaslarý belirleyen sözleþmelerin tadil sözleþmeleri
    ile
    Stellantis Grubu ile ikinci el araç satýþý ve satýþa sunulacak ikinci el araçlarýn
    yenilenmesi, yedek parça daðýtýmý ve satýþ sonrasý servis konularýnda ortak iþ
    alanlarýnýn geliþtirilmesine yönelik diðer sözleþmeler
    imzalanmýþtýr.

buda sana þirketin cevabý olsun abraaam bey

7. Haziran gibi bir temettü daha verse harika olur.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,744
    Blog Entries
    6
    Kaðýtta çanak ve kulp formasyonu oluþtu. Eðer formasyonun gereði yapýlacaksa yaklaþýk 50 kademelik bir mesafe kat etmesi gerekir. 260 seviyesi bu aþamada ön plana çýkmasý beklenir.
    arkadaþlar videolu anlatýmý youtube kanala yükledim. videoda seyir zevki artsýn diye klasik müzik eþliðinde oluþturdum

Youtube Teknik Analiz Kanalý -> @hisse.analiz

Sayfa 439/439 ÝlkÝlk ... 339389429437438439

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •