Trump ilaç açıklaması
"Reçeteli ilaç ve farmasötik fiyatları neredeyse anında yüzde 30 ila yüzde 80 oranında düşürülecekâ€
Trump ilaç açıklaması
"Reçeteli ilaç ve farmasötik fiyatları neredeyse anında yüzde 30 ila yüzde 80 oranında düşürülecekâ€
Mösyö Denyıl, kağıt üzerinde kullanılan bir aparat mı yoksa gerçekten bu şirketin yönetiminde aktif görev alan biri mi?
Gizli kapaklı, yatırımcısına operasyon çeken çok firma gördüm. Fakat bu operasyonları ana faaliyet konusu haline getiren bir şirketi, ilk defa görüyorum.
Olağan dışı fiyat hareketleri, tahtanın olağan işleyişi haline dönüşmüş. Çok ilginç.
Son düzenleme : kazanmaliyim; 15-05-2025 saat: 00:07.
yabancı fonlar hiçbir yatırımı bu kadar uzun sürdürmez deniyor internet aleminde , o halde ileri vadede adamların bu işi bırakma durumu olabilir. pay başıa 7 tl den 2007 yılında aldığı kağıdı kaça devreder ,6 usd den aldığı 18 yılda dolar enflasyonu ile 12 dolara maliyeti olan adamlar para kazanmak istiyorsa kaça satmalı. 2007 yılında özkaynak 200 m dersek bilmiyorum aslında sallıyorum bu tutarı, 110 kat artmış bir özkaynak. bilanço gelecekte süpriz yapmadan devam eder. tek hikaye fonun bu işi bırakması .
x de garip bir hesap var deva holdgin yatırımcıları diye adamlar grubu aç kapat ile yönetiyor, dikkat etmekte fayda var burada yapılanları orada yapıyorlar, yeni ilaç vb paylaşım işlerinde herkese açıp sonra kapatıyorlar aman dikkaet edin. neyi planladılar anlayamadım yeni yatırımcıyı bu yolla mı çekecekler kendilerine .
Lanet olsun sattım, kurtuldum. Bir daha dönüp bakmam bile. Buradaki arkadaşlar daha önceden uyarsalardı hiç girmezdim...![]()
"Kûllî nefsin zâikatü'l-mevt...."
Deva kısa ve orta vadede devamlı zarar yazar.Şimdi 2.Ç bilançosundan sonra da bir düşüş olacak.İlaç zammı geçen sene olduğu gibi 4.Ç yapılır, etkisi de gelecek sene görülür, enflasyon altı zam tabii.Uzun vadede,2028 sonrası yine yükselir.Tabii o ana kadar zararda beklemek pek akıllıca olmaz.
Yer İmleri