Sayfa 782/801 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792 ... SonSon
Arama sonucu : 6405 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Viop LXIV

1. Banu AVAR
    @AvarBanu
    ·
    13s
    PKK’nın TBMM’ye ‘çağrı’ yapabildiği bir tarihsel dönemin tanıklarıyız!

PKK’nın fesholmasının hiçbir anlamı yok. Esas olan KCK’dır. Ona bağlı Suriye’de Pyd İran’da pjak vardır. Geçenlerde KCK yönetiminden Zubeyr Aydar bir haber sitesinde pkk’nın feshinin diğer grupları bağlamadığını açıkça söylemiştir.

Ekranlarda güller açan, kutlamalar yapan konuşmacılar çoktan tarihten silinmiş bir PKK’nın silah bırakma ve kendini silme operasyonuna figüran olduklarını bilmiyorlar mı?!
    Sınır komşumuz YPG/PYD ise zaten Pentagonun silah deposu!

Olanlar ABD ve İsrail eliyle planlanmış 100 yıllık bir projenin adımlarıdır
    KCK ‘lı Aydar Mayıs ve Haziran’da Brüksel ve Köln’de bir dizi toplantıların yapılacağını ‘Kürt soykırımının 100. Yılı’ ilan edileceğini söylemiştir!

Yeni Anayasa ile taçlanacağı söylenen bol Zelenskili bu kukla oyunu uzun sürmeyecek diğer çözülüm süreci gibi Türk milletinin tokadıyla sonlanacaktır.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Banu AVAR
    @AvarBanu
    ·
    13s
    PKK’nın TBMM’ye ‘çağrı’ yapabildiği bir tarihsel dönemin tanıklarıyız!

PKK’nın fesholmasının hiçbir anlamı yok. Esas olan KCK’dır. Ona bağlı Suriye’de Pyd İran’da pjak vardır. Geçenlerde KCK yönetiminden Zubeyr Aydar bir haber sitesinde pkk’nın feshinin diğer grupları bağlamadığını açıkça söylemiştir.

Ekranlarda güller açan, kutlamalar yapan konuşmacılar çoktan tarihten silinmiş bir PKK’nın silah bırakma ve kendini silme operasyonuna figüran olduklarını bilmiyorlar mı?!
    Sınır komşumuz YPG/PYD ise zaten Pentagonun silah deposu!

Olanlar ABD ve İsrail eliyle planlanmış 100 yıllık bir projenin adımlarıdır
    KCK ‘lı Aydar Mayıs ve Haziran’da Brüksel ve Köln’de bir dizi toplantıların yapılacağını ‘Kürt soykırımının 100. Yılı’ ilan edileceğini söylemiştir!

Yeni Anayasa ile taçlanacağı söylenen bol Zelenskili bu kukla oyunu uzun sürmeyecek diğer çözülüm süreci gibi Türk milletinin tokadıyla sonlanacaktır.
    yaşanan tüm bu gelişmelerle ilgili silivriye gitmeden bişeyler yazabilmek çok zor. Yılların katili, yılların hain örgütü Lozana laf ediyor, 24 anayasası diyor.Feodal sistemin desteğiyle büyüyen örgüt sözde sosyalistmiş...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. 3. Dünya Savaşı
    @ww3mediaa
    ·
    12sn
    ��Özgür Özel:

"Biz kumanda edilen, bir düğmeye basmakla 180 derece dönen siyasetçilerden değiliz.

Bugün Devlet Bahçeli öyle bir siyasetçidir."
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

tabela eksi ama saatlikler hiç öyle demiyor.

biraz sindirsin bakalım.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Borsa farklı bir formata büründü
    3 aylık zarar açıklayanlar tavan tavan giderken ciddi kar açıklıyanlar kımıldamıyor gitmiyor
    şöyle çok absürt yok laaa bu kadar abartılı 1/4 zarar açıklanmaz denen bir pırasa var mı ?
    geçmişte karfur vardı böyle zarar öyle uçuk geldi hisse 10x gitti sanki
    bilançoların hiç birine bakmadım ama genel duyumum şirketler 3 aylıkta çoğunluk zarar açıklamış
    rekor zarar açıklayan şirket searching
    Sasanın bilançosu hakkında ne düşünüyorsun Maacit abi
    Hamdım Piştim Yandım

6. Badem bofası sabah sabah 2.1 milyon sattı
    1-2 gün bu indirler olma ihtimalimiz var ben teknik bir hareket olarak görüyorum ortalamalar için.
    stoploslarımız cebimizde takibe devam.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. işçtr girdim demin dün akçay sinyalliyo deyince.

riyıl taym onlayn .

8. Calibra abi ryil tim onlan olarak asels nasıl son durum itibariyle nerden döndürürler
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 782/801 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •