Sayfa 896/897 İlkİlk ... 396796846886894895896897 SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Büyük zarar etmiş gerçekten... Bu kadarını beklemezdim doğrusu...
    2 yıldır uyarı yapan arkadaşlar haklı çıktı...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

2.  Alıntı Originally Posted by Şafakalı Yazıyı Oku
    Katılıyor ve aynı şeyi düşünüyorum..Parası bol aklı kıt bir Körfez Sermayesinin ortaklığı çok rahatlatır SASA'yı..Ya da Devlet'in ortaklığı..Bunu İ.Erdemoğlu'da mutlaka düşünüyordur..Evet şirket para kazanacak ama öyle bir Kredi Yükü var ki altından kalkmak yıllar sürer..Mehmet Ali Aydınlar ACIBADEM HASTANELERİNE iki defada iki ortak aldı ve hissesini%25'e düşürdü..Ama yeni hastaneler açtılar ve kârlılığı da katbekat arttırdılar..Şimdi sayın Aydınlar %25 hisse ile eskinin %100'ünden fazla kazanıyordur.Kaldı ki bu ortaklıkları gerçekleştirmese idi bırakın kârı belki de zarar edecekti..Ayakta kalmanın önemli bir yolu da büyüyüp kazanmak..
    Zaten portföyümü epey azaltmıştım, 2017 den bu yana sürekli sahibi olduğum sasa hissesi ile artık vedalaştım. Hisse bazı fiyatında zararda değilim gibi görünse de enflasyon bazında paramız epey değer kaybına uğradı. Bana göre şirket yönetimi başarısız ve öngörüsüz. Haddini aşan borç içinde bıraktılar şirketi. Toparlanması bana göre yıllar alır. Kalan arkadaşlara sabırlar dilerim.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3. #SASA - Pay Devri

Sermayesinin tamamı Erdemoğlu Holding'e ait olan Erdemoğlu Global'in sahip olduğu paylardan 1.200.000.000 lotluk kısmı Erdemoğlu Holding'e 3,71 TL fiyattan satıldı.

#SASA

Erdemoğlu Holding, uluslararası bir finans kuruluşu ile SASA hisselerine ilişkin türev işlem gerçekleştirdi.
    İşlemden elde edilecek gelir, Holding tarafından şirkete borç verilerek finansman desteği sağlanacak.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    #SASA - Pay Devri

Sermayesinin tamamı Erdemoğlu Holding'e ait olan Erdemoğlu Global'in sahip olduğu paylardan 1.200.000.000 lotluk kısmı Erdemoğlu Holding'e 3,71 TL fiyattan satıldı.

#SASA

Erdemoğlu Holding, uluslararası bir finans kuruluşu ile SASA hisselerine ilişkin türev işlem gerçekleştirdi.
    İşlemden elde edilecek gelir, Holding tarafından şirkete borç verilerek finansman desteği sağlanacak.
    Bu şekilde halka acıklık %100 olur. sata sata borc ödüyor.

5. Ben patronu takdir ediyom.... adam tam bir borsacı oldu....
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

6.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Büyük zarar etmiş gerçekten... Bu kadarını beklemezdim doğrusu...
    2 yıldır uyarı yapan arkadaşlar haklı çıktı...
    Allah yüzümüzü kara çıkarmadı...Her seferinde dedim inşallah yanılırım siz kazanırsınız...

şakşakçılar, pazarlamacılar, yalakalar, yağdanlıklar, sayfalarca masal yazanlar hepsi kayboldu...

biri ip den beni bulup mahkemeyle tehdit etti... alırsam hisseyi şikayet edecekmiş...

malmıyım ben patlak hisseyi alayım...20 yılda bunların ciğerlerini gördük...

onların ne yazarken ne niyette oldugunu biliyoruz...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,777
    Blog Entries
    6
    Bir girdabın içinde 2 haftadır. 3,60 tan dönüş yapacak gücü yoksa 3,45 desteğine geri çekilmeli ve oradan bir zıplama yapmayı denemeli.
    Bu seviye kağıdın önemli bir destek noktası. ve sanki oraya dokunup bir rahatlama yaşasa iyi olur gibi.
    videolu anlatımı youtube kanala yükledim arkadaşlar.

Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

8. Burası ölüler kasabasına döndü gene

Sayfa 896/897 İlkİlk ... 396796846886894895896897 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •