Originally Posted by
Şafakalı
Katılıyor ve aynı şeyi düşünüyorum..Parası bol aklı kıt bir Körfez Sermayesinin ortaklığı çok rahatlatır SASA'yı..Ya da Devlet'in ortaklığı..Bunu İ.Erdemoğlu'da mutlaka düşünüyordur..Evet şirket para kazanacak ama öyle bir Kredi Yükü var ki altından kalkmak yıllar sürer..Mehmet Ali Aydınlar ACIBADEM HASTANELERİNE iki defada iki ortak aldı ve hissesini%25'e düşürdü..Ama yeni hastaneler açtılar ve kârlılığı da katbekat arttırdılar..Şimdi sayın Aydınlar %25 hisse ile eskinin %100'ünden fazla kazanıyordur.Kaldı ki bu ortaklıkları gerçekleştirmese idi bırakın kârı belki de zarar edecekti..Ayakta kalmanın önemli bir yolu da büyüyüp kazanmak..
Zaten portföyümü epey azaltmıştım, 2017 den bu yana sürekli sahibi olduğum sasa hissesi ile artık vedalaştım. Hisse bazı fiyatında zararda değilim gibi görünse de enflasyon bazında paramız epey değer kaybına uğradı. Bana göre şirket yönetimi başarısız ve öngörüsüz. Haddini aşan borç içinde bıraktılar şirketi. Toparlanması bana göre yıllar alır. Kalan arkadaşlara sabırlar dilerim.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer İmleri