son yarım saatte gelen alımlarla 34,80 lerde iken 37,20 kapanış yapıyor. Piyasa kapandıktan yarım saat sonra bedelsiz haberi açıklanıyor. O son yarım saatte alım yapanlar kim? Hadi gel içeriden bilgi sızmadığını düşünecek kadar iyi niyetli ol)
son yarım saatte gelen alımlarla 34,80 lerde iken 37,20 kapanış yapıyor. Piyasa kapandıktan yarım saat sonra bedelsiz haberi açıklanıyor. O son yarım saatte alım yapanlar kim? Hadi gel içeriden bilgi sızmadığını düşünecek kadar iyi niyetli ol)
sayın klrho ortak oldum size ama öyle sert düşmeleriniz olmasın.Ortalama aldığınız fiyatlara baktığımda 50 den aşağı maliyetiniz yok.Tureksde gayet iyi gitti ordan bir değerleme yaparsınız.İlk olarak 32 kırmamız lazım haydi bakalım tik tak
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
öyle adamın elinden alırlar hisseleri .Adamlar resmen çizip attı bakalım güzeldi alışları şimdi 32 kırsın sonra yola devam haydi yarın kırsın artık
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Yer İmleri