Sayfa 500/501 İlkİlk ... 400450490498499500501 SonSon
Arama sonucu : 4001 madde; 3,993 - 4,000 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fuma Yazıyı Oku
    Spek satıyor ortağım.Şifre çözüldü artık spekin.Düşük hacim varsa spek geçirecek demektir.
    Satiyorda kime satiyor..alarko da bu bilanco da bu havada alici bulamaz..birbirlerini düdüklüyorlardır..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,945
     Alıntı Originally Posted by Wuhanlı Ejder Yazıyı Oku
    Satiyorda kime satiyor..alarko da bu bilanco da bu havada alici bulamaz..birbirlerini düdüklüyorlardır..
    kör satıcının kör alıcısı diyecem ama
    alemin akıllısı biz değiliz... en azından sn whisperer ki kendisini tebrik ediyorum doğru olduğunu düşündüğüm bir karar vermiş, ve benim dışımda...

dikkatinizi çekiyor mu bilmem ama pek yabancı satışı yok...
    yerli fonlardan o kadar saçma sapan işlemler var ki ya da analistlerin mesela ALARKO ile ilgili lafa girişleri, holdingin cirosu, bilmem ne diye gürdükleri anda buna en kıdemlileri de dahil, benim hafakanlarım kalkıyor... ablam, abim yorumlama yorumlama... holding yapılanmasını blmiyorsan konuşma...
    sevgili yorumcular müşteriniz istiyor olabilir ama telaffuz dahi edemediğiniz şirketlerde yorum yapmayın. bir yıl olmuş halka arz olalı teknik analiz yapma...

neyse gerçek altın bir gün kıymeti anlaşılır. nasıl ki geçmişte 20-30 centlerden 5 dolarlara çıktı aynı şekilde 2,5 dolardan 20 dolarlara çıkacaktır... o kadar sabredebilecek miyiz? çok zor ama imkansız değil.
    buraları okuyan müptezelin ve bazı yardakçılarının bir yerlerine kına yakmaması için sebep yok. tek dertleri düşürüp mallanmak. aynı mesajda, hem yatırımdan hem de boş kaplardan bahsedilebilir mi? inanan var mı var... gitsinler kendilerini denize atsınlar...

3. Fuma'nın bile ayarları bozulduysa vay ki vay !!!!!!
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

4. Alarko'yu azıcık bilen, en iyi bilançoların 3. ve 4. çeyrekte geleceğini bilir zaten.

Bu çeyrekte Cenal yüzde 50 kapasiteyle çalıştı.Dünden itibaren tam kapasiteye döndü. 3 ve 4 te full kapasite devam.

5. Almak isteyen acele etmesin seans başı atlamasın.Beklesin ne zaman sabah 11 gibi hacim 5 milyonu geçiyorsa o an alsın bence.Daha ucuzdan daha çok alır.Adamlar acaip denge kurmuşlar düşük alıcı satıcı ile 2018 de 130 milyona düştü hep aynı tiyatro.Hacim patlıyorsa hisse yukarı ise ve çıkışın 3. günü ise çıkış geliyor demektir.Bendeki veri tarama sistemleri bunu tespit etti.İsteyen kullansın.Bu arada yine gariplik var hisse geri alımı yok.Neden mesela.Hep bi tezgah var.

6. Dostum sen de tutturmuşsun 2018 de 130 mn dolara düştü diye. O zamanla bu zamanı nasıl kıyas edersin ?
    santral 2017 sonu devreye girmiş, kurlar zıplıyor ptf ler düşük belirsizlik var. bi dünya borç var.

sen bari yapma !!

7. Şu an iyi ama spek mal topluyor yarınlar için. 2.5 yıldır al ver full tezgah.O zaman 130 mil $ gördüyse bu sefer de 800-900 milyon dolar görüyor.Aynı şey.2.2 milyardan 800 e düşüş az değil.Şimdide ülke riski, EM bilanço belirsizliği ve ülkeye sıcak para akışının kesilmesi.Düşüş için çok sebep var.Adamlar bunu kullanıp basıyor, baskılıyor. Şu şirket her şeye rağmen şu an borsada 1.5 milyar $ olmalıydı ölüsü bile. Ama tezgah ve bubi tuzaklarıyla.2.2 milyar $ seviyesinden satın alan foncuları, emekli fonlarını kıstırıp döktürtmece.2 yıl önce Alarko tarım marım diyen bir sürü kumarbaz borsacıya demiştim ki, bu hisse adamın aklını alır ruh hastası eder.Bu hisse kaptı kaçtı hissesi veya günlükçülük yapılacak yer değil demiştim.Hatta biri demişti ki sinirlerim dayanır ilaç içiyom..Bu Alarko için daha etkili bir antidepresan daha geliştirilemedi demiştim.2 yıl geçti adam 100TL den almıştı 2023 te. 2 yıl geçti.Şu an adama reel maliyeti 225-230 TL hisse 87 ediyor cinnet geçiriyordur herhalde.Bence bu tarz adamları sattırtacaklar baskı ve gerilimle.2-3 sene sonra değerini bulur.Ama kimsede kalmamış olur.

8. Bak bu listeye bile girememişiz.
    daha neleri var .

Dardanelin zirvesine gelmesi için , yüzde 384,09 yükselmesi lazım
    aşağıdaki linke bakabilirsiniz.

https://www.borsaveyatirim.com/zirveye-en-uzak-hisseler
    -Başarılı bir yatırım sabır, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da ne kadar efor harcadığınızın bir önemi yok. Bazı şeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklı kadını hamile bırakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsınız. WARREN BUFFET

Sayfa 500/501 İlkİlk ... 400450490498499500501 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •