Sayfa 630/630 İlkİlk ... 130530580620628629630
Arama sonucu : 5036 madde; 5,033 - 5,036 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. evet berbat bir bilanço geldi, sami' nin olduğu yerde dikkatli olmak lazım YTD

2. Kontrolmatik'ten sonra şimdide emek elektrik mucizesi geliyor.Bir müh. şirketi kontrol.ü., batarya,uzay ve robot teknolojileri ile entegre bir dünya teknoloji şirketine dönüştürmeyi başaran Sami Bey şimdi de idaresindeki emkel'i kendi alanında bir dünya şirketi haline getiriyor. Bunları son teknolojileri kullanarak, rakiplerinden farklı olarak ve onları geride bırakacak şekilde yapıyor. Daima her işte bir farklılık yaratıyor. Bu farklılığı ise başarıyı getiriyor.

Kontrol.ü bir unicorn şirketler topluluğu haline getirme hedefine yaklaşırken bir kontrol. şirketi olan emkelinde bu vizyona uyumlu hale geldiğini ya da getirildiğini görüyoruz.

Öyle görülüyor ki önümüzdeki süreçte bir yere kadar gelmeyi başarmış ama orda tıkanmış bir şirketin engelleri aşarak gerçekleştireceği büyüme hikayesine hep birlikte şahit olacağız.

3.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Kontrolmatik'ten sonra şimdide emek elektrik mucizesi geliyor.Bir müh. şirketi kontrol.ü., batarya,uzay ve robot teknolojileri ile entegre bir dünya teknoloji şirketine dönüştürmeyi başaran Sami Bey şimdi de idaresindeki emkel'i kendi alanında bir dünya şirketi haline getiriyor. Bunları son teknolojileri kullanarak, rakiplerinden farklı olarak ve onları geride bırakacak şekilde yapıyor. Daima her işte bir farklılık yaratıyor. Bu farklılığı ise başarıyı getiriyor.

Kontrol.ü bir unicorn şirketler topluluğu haline getirme hedefine yaklaşırken bir kontrol. şirketi olan emkelinde bu vizyona uyumlu hale geldiğini ya da getirildiğini görüyoruz.

Öyle görülüyor ki önümüzdeki süreçte bir yere kadar gelmeyi başarmış ama orda tıkanmış bir şirketin engelleri aşarak gerçekleştireceği büyüme hikayesine hep birlikte şahit olacağız.
    sn yarasa
    yazdığınız yazının abartalı ve yalış yönlendirici olduğunu düşünüyorum.
    kontrolmatiğn 2 yıldır durumuda otada.
    Son düzenleme : kıbrıscık; Dün saat: 18:39.

4.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    sn yarasa
    yazdığınız yazının abartalı ve yalış yönlendirici olduğunu düşünüyorum.
    kontrolmatiğn 2 yıldır durumuda otada.
    Sn .kıbrıscık

Borsada hisse fiyatları , şirketin durumunu her zaman doğru yansıtmayabilir, yatırıma giren şirketlere borsada ilgi azalır.Kontrol. çok büyük teknolojik yatırımlara eş zamanlı olarak girdi. Bunları bitirmek zor ve zaman alıcıydı. Bitenler ise faaliyete henüz tam kapasite geçemediler.Bu yüzden hisse satışları oldu.Bunlara ilaveten medyadaki olumsuz görüşler, halka arzlar, borsa krizleri, mevzuat ve finans zorluklarından dolayı yatırımların durması vs. bir çok neden hisseyi etkiledi. Bu yüzden hisseler düştü.Sadece kontrol değil birçok hisse 3 e, 4e bölünerek düştü.

Kontrol. hisseleri düştü ancak şirket dünyayı da sarsan bu krizler ortamında bütün zorluklara rağmen kârlı çıkmayı başardı. Pomega,plan s ve mcfly yatırımlarında satışlara başlandı ve ilk faturalar kesildi. Borsada 38 li fiyatlardan yapılan son patron satışlarında spek.ler mn.larca lotu bu fiyatlardan kasalarına attılar.

Kontrolmatik bu gün için baktığınızda büyük işler almıştır ve almaya da devam edecektir.
    Kontrol . ve yatırımcıları için kötü günlerin geride kaldığını düşünüyorum .

Emek ile ilgili kesinlikle abarttığımı düşünmüyorum.Yanılabilirim ama yanlış yönlendirme gibi bir düşüncem asia olamaz.Burada fiyatlarla ilgili yorumum yok.Fiyatlar iner çıkar .Bilirim diyende zaten yanılır.

Şirket hızlı teslimat yapabilmek için kapasite artışına gitmekte,yurt dışına ihraçların devam ettiği söyleniyor.Şirketin dünya ile rekabeti için ne gerekiyorsa yapılıyor. Yeni ürünler imal edildi ve ediliyor. Düşüncelerim şirket açıklamalarından faydalanarak oluşmuştur.Buna göre de yakın gelecekteki emkeli tarif ettim. Şirket yada kontrol. yönetimi diyelim, bana göre daima şeffaf açıklamalar yapmış ve koydukları bütün hedefleri gerçekleştirmiştir. Benim inanmam için bunlar yeter sebeptir. Ben inanıyorum diye kimsenin de inanması gerekmez, herkes düşüncesinde özgürdür.

Sayfa 630/630 İlkİlk ... 130530580620628629630

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •