Sayfa 253/264 İlkİlk ... 153203243251252253254255263 ... SonSon
Arama sonucu : 2105 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1. DEGERLI YENI OKUYUCULARIM.....

TERSE DUSTUGUM....bir pozizyondan parayi ikiye katlayarak NASIL CIKTIGIMI izliyorsunuz....an an yazdim hepsini....tek Kademe malim kaldi.....ONDAN CIKMAM.

hedfim 8000 endeks....

engel ise....OTORITE....

eger 8900 endekste....GENE GELIR NE VAR NE YOK ALMAYA KALKARSA....orada cikarim....yoksa cikmam.....VE YEDDI CEDDIMLE bolumu baslar furusmamda....PARAYI 3 E KATLAMAK.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    citak geride....

VERGISI SILINEN SIRKETLERI TABLO OLARAK ASTI....

suan....benzeri....BANKALARA BORSADA YAPILIYOR....sermaye enjekte ediliyor....BORSADA....BILMEDIKLERINIZ KATEGORISI BU.
    Sayın Kuzu,

Mal alma kurallarınıza göre sanırım 15 hisse içinde hiç banka olmayacak. Bankalar o kadar düşmedi (Özellikle Halkbank düşmedi bile ).
    Hatırladığım kadarıyla portföyünüzde hep bir banka oluyordu. Bu sefer olmayacak mı yoksa bankalar 3 ay içinde dediğiniz fiyatlara gelecek mi?

Teşekkürler, herkese bol kazançlar.

3.  Alıntı Originally Posted by raistlin39 Yazıyı Oku
    Sayın Kuzu,

Mal alma kurallarınıza göre sanırım 15 hisse içinde hiç banka olmayacak. Bankalar o kadar düşmedi (Özellikle Halkbank düşmedi bile ).
    Hatırladığım kadarıyla portföyünüzde hep bir banka oluyordu. Bu sefer olmayacak mı yoksa bankalar 3 ay içinde dediğiniz fiyatlara gelecek mi?

Teşekkürler, herkese bol kazançlar.
    HEPSI VAR.....

3 AY BOYUNCA DIYORUM....bankalar en son duser...agustos gibi....haziran ve temmuzda....obur kaartlari almis olurum....

her 5 yilda bir....MALA GIRERIM.....kimseyi takmam....kimseyi dinlemem...BILDIGIMI OKURUM....

ALIRIM....50 ila 100 kat tl de....2 ila 3 kat dolarda ciktilar mi....SATARIM....satarkende...kimseyi takmam...kimseyi dinlemem...BILDIGIMI OKURUM.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

4. 8000 e anca şimşek görevden alınırsa ineriz emmi

o da içeridekileri dökmek için olur

bugünlerde hükümet kurmaylarından maliye ile ilgili hoş söylemler gelmiyor

belkide bofadan günlerdir satan bunu biliyordur

5.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    8000 e anca şimşek görevden alınırsa ineriz emmi

o da içeridekileri dökmek için olur

bugünlerde hükümet kurmaylarından maliye ile ilgili hoş söylemler gelmiyor

belkide bofadan günlerdir satan bunu biliyordur
    TUNCER....

KAART almak ucun 8000 i beklemem ben....kaart....kriterlerime inmisse alirim....

az once....KENE birinci kademeyi iki kaartta aldim bile....BORSA 8000 E INDIGINDE...bunlar yuzde 20 cikacaklar...DUSMUYECEKLER.

ASELSAN i ornek veriyorum hep....borsadan bagimsiz oldu diye....dibine inmis her kaart....ARTIK BORSADAN BAGIMSIZDIR...BORSA DUSER O CIKAR.

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    10 700 ler kapandi.....yuvarlak 100 puvan kar cepte....

KENE de son durum....

950 puvan kar cepte....

ELDE...

birinci kademe....10 550....

VIOP 10610 DA....
    TEPTI....bekledigim gibi....10 690 a.....

yeniden cakma yerim.....10 800....yarin veya bugun....100 puvan aralik....200 puvan araliga cikti....

neden....VOLITILIDE artacak....OTORITE dibine yaklastik....OLU KEDI SICRAMALARI VAR....MALA BININ UCUYORUZ YAPACAKLAR...

7. her yere yayin.....KUZU MALA BINMEYE BASLADI....KENE ILE.

ELE OLMUS BELE OLMUS....viz gelir tiris gider bana.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    kriterim bu....herkes buna uyan kaartlarin graflarini assin bakem....

1....dolar bazlida....tepesinden yuzde 75 dusmus.....

2....tl bazlida......tepesinden yuzde 65 dusmus....

3....bu cok onemli....blancosu komple zarar....isten adam atiyor....odemelerde gucluk cekiyor....bu bilgileri tum piyasa duymus....biliyor...15 gundur....

makineliyi eline al....alninin ortasina mermiyi yapistir....kene 4 kademe....kaart dipte...birtek silkelemesi kalmis demektir...

bir misal vereyim.....

Vestel.....batti batacak aciklamalari....isten adam atma....blancosu feci zarar....olmus garibim....

1....dolar tepesi....4.3 dolar...ocak 2022...dehlemistim....simdi....1 dolar....dolar bazli dusus yuzde 76....makul.

2....tl tepesinden....107 tl den....38 e dustu.....yuzde 64.....ne istiyor kuzu yuzde 65....az kaldi 37.5 tl''''

3.....her yer karanlik pir nur o mevkiyi soyluyor.....

bu kaart uc kriterimede yaklasti....bi kaart ucunu birden tutturamamissa....o kaart hamdir henuz....

kriterlerim.....

Sayfa 253/264 İlkİlk ... 153203243251252253254255263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •