Sayfa 257/264 İlkİlk ... 157207247255256257258259 ... SonSon
Arama sonucu : 2105 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by caylakborsaci Yazıyı Oku
    evvel zaman içinde kalbur saman içinde develer tellal iken pireler berber iken geçmiş zamanda bir ülkede herkesi güldüren bir soytarı varmış. namı diyar diyar yayılmış. soytarıyı gören kimsede ne gam kalırmış ne keder. ülkede herkesin yüzü güler olmuş, bulutlar dağılmış güneş bile insanlığa güler olmuş.

işte tam da bu mutluluklar ülkesinde herkesin yüzü güler neşesi yerinde iken bir gün bir de bakmışlar ki bir köşede sıska çelimsiz bir adam ağlamakta. herkes başına toplanmış, sormuşlar bu mutsuz insana mutlu ülkenin insanları kimsindir, necisindir.

mutsuz adam yanağından süzülen yaşlarla susmuş sadece. sonra mutlu ülkenin mutlu insanlarıdan birisi çıkıp söz almış, demiş ki hiç tasalanma bu ülkede herkesi güldüren soytarı seni de güldürür. mutsuz adam başını kaldırmış ve cevap vermiş, o soytarı benim demiş.
    ZARARA GIRINCE POZIZYONUM.....gelip bunu asti....

SOYTARIYI ANLATTI.....

degerli okuyucularim....bu durumda.....SOYTARI KIMMIS BELLI OLDU....BEN PARAYI IKIYE KATLADIGIMA GORE....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

2. LUTFEN....

topigimi kirletici....CELIK COCUK OLDUGUNUZU BELLI EDEN.....yazilari gelip asmayin....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. kimle furusuyoruz.....OTORITE ile....

mudahale ediyor.....

bunu....BASKARA ile ben....GRAFLARIMIZA YANSITIYORUZ.....ona gore oynuyoruz....

4. MALA NASIL GIRILIR.....DIPTE NASIL PARA KAZANILIR....bundan sonraki yazilarimda anlatacagim....

EN COK PARA....dipteki furusmalarda kazanilir.....

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    10 800 ler gomuldu....10 700 den.....100 puvan kar cepte....suan 10 670 lerde....

KENE de son durum....

1050 puvan kar cepte.....

ELDE.....

KENE birinci kademe....10 550 var....

an itibari ile....kodugum paranin yuvarlak 2 katindayim....
    bak.....TEPTI.....ne diyorsam onu yapiyor....VIOP 10 670 DEN....10780 E TEPTI....bana yeni firsatlar yaratiyor....daha cok kazandiriyor....

6. dedi....

"GECICI YAN ETKILERINI YONETMEMIZ GEREKIYOR"

duydum.....

KENDIMI REVIZE ETTIM...yeni mudahaleye gore.....KOMPLE KAPATTIM.

NOTR.....PALARI ALDIM....GIDIREM.

7. HOSCAKALIN.....TURKUN YIGIT EVLATLARI.....

bir kuzu klasigi daha izlediniz.....terse dusurulmus bir pozizyondan buyuk karla cikis ve TUYUS.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,071
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    kimle furusuyoruz.....OTORITE ile....

mudahale ediyor.....

bunu....BASKARA ile ben....GRAFLARIMIZA YANSITIYORUZ.....ona gore oynuyoruz....
    zaruri açıklama

burada bahsi geçen ''otorite'' ben değilim..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 257/264 İlkİlk ... 157207247255256257258259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •