Sayfa 914/914 İlkİlk ... 414814864904912913914
Arama sonucu : 7308 madde; 7,305 - 7,308 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

Alıntı Originally Posted by HATAKE Yazıyı Oku
    Tlman Aksa froto tupras glyho eggub bagfas borusan yatırım izmir demir çelik... Nuh çimento .. baticim...isdemir.. akçansa...cimsa... Bursa çimento..petkim polho... tekfen (toros tarim)
    Bulabildiklerim bunlar
    Son düzenleme : HATAKE; Dün saat: 17:12.
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

3.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Bu seferde eggub un bir kaç gündür trade imkanı vermesiyle ağırlığımı azaltıp, diğer hissemin bilanço beklenenden az geldi bahanesiyle %20 ye yakın değer yitirmesini fırsata çevirip, tekrar amiral gemi pozisyona yükselttim. Bereket versin.
    Çok iyi etmişsin dostum. Aynı şeyi ben de yapmaya çalıştım. Diğer hisselerim toparlar diye bekledikçe çok kötü çakıldı.
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    Çok iyi etmişsin dostum. Aynı şeyi ben de yapmaya çalıştım. Diğer hisselerim toparlar diye bekledikçe çok kötü çakıldı.
    Teşekkür ederim dostum. Aslında iyi bir hisse bulduğumda, çok hareket etmeyi sevmiyorum ama artık borsa eski borsa değil ki. Eskiden piyasalar çok daha az oynaktı, yapılan araştırmada Amerika da bile çok eskiden 4-5 yıl olan elde tutma süresi 6 aya kadar düşmüş! Şimdi daha çok temel analizden ziyade teknik analize dikkat ediliyor, birde robotlar olunca; mecburen bizde beğendiğimiz hisse de olsa en azından bir kısmını realize edip, ucuz kalmış diğer beğendiğimiz hisseler arası geçiş yapıyoruz. Nereye kadar giderse artık

Sayfa 914/914 İlkİlk ... 414814864904912913914

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •