Sayfa 180/182 İlkİlk ... 80130170178179180181182 SonSon
Arama sonucu : 1455 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    Çok geçmiş olsun

okulu isyan bayrağını çekmiş ama zayıf tondan

denetçi ve genel kurul ertelenmesini istemiş

15 gün içinde vecap yazacaklar cevaba göre dava vs yönetimi düşürmeye çalışabilir kılıçtar gibi

ama argümanları çok zayıf anladığım kadarıyla yönetimle anlaşmak istiyor

şuraya yazdıklarımı genelkurulda dilegetirse zaten iş biterdi avukatları zayıf
    Tutanakta 3 kişinin toplam payları yeterli olmadığı için hiçbirsey kabul edilmemiş, kalan paylar ise oy çokluğu denmiş!
    Çoğunluk olan paylar doğrudan kendi ellerinde olduğu anlamını çıkarırsak bu durumda hissenin bu hale getirilmesi ile yatırımcıların mağdur olduğu söz konusu olur.
    Starın Kira gelirinin geçmiş dönemlere göre düşük kaldığı söylenmiş ama bir çok sorgulanması gereken husus sorulmamış örneğin üzerine bastırdığım birçok kez dike getirdiğim stardan neden temettü gelmediği hususu! Kaldı ki ödeme yapılmalı yıllar geçmesine rağmen!
    Ve başka can alıcı noktalar bla bla.. ilginç
    Teşekkürler bu arada. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Orada bakkal bile böyle dönemde kar ediyorken Petkim neden zarar ediyordan ziyade! Daha spesifik hususlara değinilmeliydi!
    Ayrıca sn okullu namına yazılı olan hisse miktarının yanlışlığına da itiraz etmiş. Tüm yatırımcılar katılmış olsa acaba sermayenin yüzde 20 sine ulaşılabilnir miydi? Mutlaka onu da düşündüklerine göre gayet hazırlıklı cevaplandırmaları da ilginç geldi.

Salim Yuna diye görmek isterdim ama maalesef göremedim. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Öyle ya da böyle burada zaten eleştirmek yanlış öncelikle hepsinin kalemine ağZına sağlık. Madem çok biliyordun katılsaydın denilebilir ama ellerindeki rakamları görünce kumsalda kum tanesi de konuşmak istiyormuş denilebilirdi. Sonuç katılmadık, olacaklara razıyız anlamı çıkar, kendi rızası ile olmuş bulundum.
    Aha bu zaten yıllardır forumda yazar hayal kurar.

Normalde bu tutanaklar olmasa yarın önce aşağı sonra yukarı şeklinde beklerdim ama tutanaklarda kişilerin bundan sonraki elinde bulunan hisseleri ile ilgili nasıl bir hareket çekeceklerini ve bu 15 günlük süreçte ne yapacaklarını bilemediğim için öncelikle yarın ve 15 gün ne olacağını kestirmek yine mümkün görünmüyor. Ytd

4. Tabi insanın aklına türlü türlü durumlar geliyor, neden paylarını azalttın, yüzde 20 kuralının bilinmesine rağmen karpuz çekirdeğimi kaçırmak mevzumu acaba! Asıl sorulaması gereken sorular nerede? Yani oy gerektirilmeyen? Tabi ben konulara şüphe ile baktığım için bana ilk başta boş gibi geldi! Özellikle bu tip toplantıları ve sonuçlarını bilen birilerinin elindeki lot miktarı ile sonuça gidlemiyeceğinin bilinmesi karpuz �� çekirdeği mi kaçırmaktı diye de düşününce. Düşünmeden edemiyorum. Yarın ola hayrola. Ytd

5. Forumuna da yazıyorum her türlü düşüncemi aktarma gereğide duyuyorum..

6. Spenc kardeşim tekrar hoşgeldin.Geçmiş olsun.Ben katılmadım ama ist.yakınlar katıldı.Gn kurul öncesi hisse sahipleri ile aynı konuda görüşleri olanlar kısmen aynı şeyleri kendi aralarında konuşmuşlar.Çok dağılmasın diye temsilen büyükler ifade etmişler.Sana ayrıca yazarım.

7. Aynı yönetimi tekrar atadılar. Demek ki içlerinde yıllardan beridir görevde olan bu yöneticiler Petkim 'in bu hale gelmesinde herhangi bir sorumluluğa sahip değillermiş. Demek ki Socar bu süreçten memnun.

Demek ki işine yürüyerek yada bisikletle gitmeyen, her gün arabasına binerek Brent 'in yükselmesine sebep olan bizlermişiz sorumlu. Hoş o zamanda Star 'da zarar oluşursa yine sorumlu bizler oluruz. Bu yönetim zinhar sorumlu tutulamaz.

Umarım kadirşinas Petkim ortaklarına yakışır bir huzur hakkı oranı belirlemişlerdir. Daha azını da zinhar ben kendime yakıştıramam.

y.t.d.

8. Koskoca petkm sayfasında 1 üye 1 ziyaretçi kalmış
    Kolpacino abi tekkeyi bekleyen senmisin
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 180/182 İlkİlk ... 80130170178179180181182 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz