Sayfa 603/603 İlkİlk ... 103503553593601602603
Arama sonucu : 4821 madde; 4,817 - 4,821 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Beyin.siz herif içi dolu yazıyla başın göğe mı erdi, dangalak yazacaksan yaz baskasinin lafından sana ne giren çıkan var , çiftçi dedeymis senin gibi dedenin ben ....

Şimdi içi dolu yazı oldu rahatlamadiysan içini biraz daha doldururum..
    Muhtemelen deden yaşındayım,sorunlu kişiliklerle muhatap olmak hata olur moka bulaşmak gibi,topik takipçileri notunu vermiştir,saygısız,terbiyesiz.

2.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Muhtemelen deden yaşındayım,sorunlu kişiliklerle muhatap olmak hata olur moka bulaşmak gibi,topik takipçileri notunu vermiştir,saygısız,terbiyesiz.
    Ister dedem yaşında ol ,ister olma yazdığın şey neydi , bir bak ," buradan alın fırsat olur -ama baskı var " falan diyorsan ne "mok" olduğun bellidir.

Ben çok pislik adam gördüm, yaşını almış ama para için yatalak babasını satar , yani adamlık yaşla olmaz gençliğinde neysen O'sun hatta beterisin ...

3. Biz okuduğumuzu anlarız önce 3 haneli hedef verip sonra mal dagitilinca tüh işler de iyi gitmiyormus durum vahim diyenleri ve bunlari özlemle anıp geri kalanlara içi boş yazı diyen şuptlari daha yazarken tespit ederiz , asla hak geçirmeyiz.

Aslında fazlasi var ama delilsiz olduğu için zikretmeyecegim ... Doğruluğu konusunda şüphem olmadığı halde...

4. Bugün bu kapanışta emeği geçenlere teşekkürler.

Biz eleştiri yaptığımız gibi , teşekkür de etmeyi biliriz her ne kadar over all değişmemiş olsa da ..

5. Cuma kapanışa yakın BOFA almış GEDIK satmış.Bu iki aracı kurumda fırsatçı vur kaç cı.Bakalım ne olacak.

YTD.

Sayfa 603/603 İlkİlk ... 103503553593601602603

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •