Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
Arama sonucu : 84 madde; 73 - 80 arası.

Konu: KTLEV - Katılımevim Tasarruf Finansman A.ş

  1.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Yüzde 1050 Bedelsiz sermaye artışımızı Spk onaylamış. Hayırlı olsun.
    Hayırlı olsun inşallah...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

  2. bugun döşeme gunu demekki döşeyen döşeyene...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

  3. Bayram öncesi hacim yok, insanlar parasını faizde değerlendirecek. Alıcı çok yok. Satmak isteyen kişi yüksek satarsa mecbur fiyatı çok düşürmek zorunda kalıyor. Ben buna bağladım. Sonuçta tüpraş değiliz arada olacak böyle anormal fiyatlamalar.

  4.  Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Bayram öncesi hacim yok, insanlar parasını faizde değerlendirecek. Alıcı çok yok. Satmak isteyen kişi yüksek satarsa mecbur fiyatı çok düşürmek zorunda kalıyor. Ben buna bağladım. Sonuçta tüpraş değiliz arada olacak böyle anormal fiyatlamalar.
    elbette düzeltmeler olacak ama bu biraz abarttı taban hoş olmadı...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

  5. GRSEL de de denk gelmiştim. Bilanço gayet güzeldi ama alakasızca taban olmuştu sonra toparladı. Arada böyle hareketler oluyor ama bilanço son sözü söyler

     Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    elbette düzeltmeler olacak ama bu biraz abarttı taban hoş olmadı...

  6. Şirketimiz Katılımevim Tasarruf Finansman A.Ş. tarafından 2025 Mayıs ayında toplam 13.534.356.431,00 TL tutarında yeni ev ve araç sözleşmesi imzalanmıştır.

    Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

    Saygılarımızla

    geçen mayısa göre bayagı yukarıda
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

  7. "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

  8. Katılımevi aradım yatırımcı ilişkileri müdürü ile görüştüm.

    Tasarruf finansmanında yeni yönetmelikler sizi etkiliyor mu dedim hayır etkilemiyor olumsuz bir durum yok dedi.

    Bizim Bursa insaat projemiz var, katılım Bankası kurulum işlerimiz var ayrıca başka daha açıklanmayan projelerimiz de var dedi. O projeler nedir ipucu verebilir misiniz dedim zorladım ama vermedi.

    Bedelli yapacak mısınız dedim daha belli değil, temmuz sonu belli olur dedi. Yapsak bile bunu katılım Bankası için yaparız dedi. O an mevcut nakit miktarına göre karar verecekler sanırım.

    Bursa inşaat projesinin lansmanı 1-2 aya olur mu dedim inşallah dedi.

    Yeni kuracağımız katılım bankası bireyselden ziyade daha çok şirketlere yönelik olacak dedi.

    Eminevim Ertuğrul gibi güvenilir bir karaktere reklam filmi çektirerek satışlarını ciddi arttırdı dedim. Siz de Nihat Hatipoğlu veya Dursun Ali Erzincanlı veya Esra Erol gibi kişilere reklam verirseniz satışlarınız çok ciddi artar dedim. Fuzul evin reklamını izledim müzik çalıyor lay lay lom yapıyor bu şekilde bir reklam vermeyin dedim. Güzel bir fikir dedi bunu patronla paylaşacağım dedi.

    İşlerimiz sürekli artıyor, sözleşmeler sürekli artıyor dedi. 81 tane şubemiz oldu dedi. Faizlerin düşmesi şu ortamda bizim işleri etkilemez dedi. Benim de kanaatim o yönde dedim kredi faizleri %10-15'e düşerse belki bir miktar etkiler dedim ki bu da 2 seneden önce mümkün değil dedim. Evet dedi. Faizler ilerde %10'lara düşerse bu durum GYO insaat işleri ve katılım Bankası işlerine çok olumlu yansır. Şirket bir nebze kendini faiz düşüşüne karşı hedge etmiş olur.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •