Sayfa 303/497 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 3973 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Suriye sınırını temizlediklerinde ne olduydu hatırlayalım mı
    BOP tıkır tıkır...

o zaman suriye sınırındaki mayınlarıda israil temizledi

çok yazacak şey varda burdaki aktroller ile ugrasamam...

Efendileri ne emir veriyorsa işte onu uyguluyorlar...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Milyon dolarlık soruları bedavaya cevaplamam
    Şaka şaka
    Ben olsam tüm parayı güvenli limana yağni gramaltına gömerdim şuan ki konjunktürde, haa ilerde konjunktürde değişiklik olursa tekrar düşünürdüm
    Ahahhaha hakkaten dayı, bütün paralar sana ğidiyor,
    Vo b yapmayın

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dün gece viop son saniyede kapadım.....viop poz alan speklerde akşam seansında satması hayra alamet değil dedim.....bunların kulağı delik......
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İran mevzusunda GİRİŞ bölümü dün gece ile oldu , GELİŞME bölümü ne olacak ona bakıcaz sonra SONUÇ .
    bu seneryomuza petrolde , altında öyle bakıyor İran hürmüz boğazını kapatırsa brent bir tur daha yukarı GELİŞME bölümünü ne kadar süsler İsraille İran onu takip edicez.
    Şu ana kadar gördüğüm iranın çok fos bir askeri sistemi var. İsrail içinden geçiyor her defasında.
    Bunlar 10 tane füze yolluyor yarısı yolda elektrik tellerine takılıyor
    Kalanın yarısının ömrü israile varmaya yrtmiyor. Kalanıda çöle möle düşüyor. 2 tane hesefi vuran füze olursa tüm iran halkı sokaklara dökülüp kutlama yapıyor
    Adam devrim muhafızları komutanı ile genel kurmay başkanını aynı dakikada götürüyor. Dün bi davul zurna çalmadıkları kaldı iranı vuracaz diye bunlar gidip evlerinde yattılar herhalde.
    Adamlar tüm iranın radar sistemini ve hava savunma sistemini yönetim üssünü tamamen yok etmişler. Bugğn 10 tane uçakla girseler ellerini kollarını sallayarak tahranı bombalarlar
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yahu başganım sende çok gıskancsın, nolmuş yani son saniyede kapattığını yazmış ve büyük bir zarardan yırtmış işte, tebrik etmen gerekirken arkadaşı taciz ediyorsun.
    Zarar etmesini mi istiyorsun anlamadım ki
    Ayhan ya derse çıkar cebindeki telefonu ( ekstre)
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu herif ne kadar şanslı hep gece son saniyede kapatıyor. Ama kapattığını yazmayı unutuyor
    Savah gelip yazıyor
    Harbi ilginç adam
    Çocukta olabilir
    3 kuruşla piyasa yapmaya çalışıyor
    ulen sen ne kıskanç bir moruksun....adam çıkmış iran vurulacak diyor....akşam seansında satış geliyor.....viopta kontrat bırakacak kadar senin gbi aptal mıyım.....speğin bir adım önünde olmayan viop da kazanması mümkün deillllllllllllllll.....sen git spekler seni bekliyor ucuz hisse verecekler....sen bu akılınla kazanamazsın......

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yahu başganım sende çok gıskancsın, nolmuş yani son saniyede kapattığını yazmış ve büyük bir zarardan yırtmış işte, tebrik etmen gerekirken arkadaşı taciz ediyorsun.
    Zarar etmesini mi istiyorsun anlamadım ki
    Sen ne dediğimi anlıyon o anlamıyo gene geliyo son sanşyede kapattım yazıyor. Son sanşyede kapattığını yazsana
    bir halt olacağı yok.

tehranda 3 5 patlama oldu borsa bu halde..

şöyle sağlam bi kapışma olsa demekki noluruz. du bakam.. akşama/gece asıl aksiyon başlar..

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ayhan ya derse çıkar cebindeki telefonu ( ekstre)
    Kaç kere dedim bi kere koysa ekstreyi susacam
    Benide bu tokatçı ekstreci etti
    Çıkarın lan ekstreleri kontrol edecem
    Reel time istiyom
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 303/497 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz