SEVGILI BORSACI BEYEFENDI.....
eger....SUNNET DUGUNUNU YAPMAYA KARAR VERIRSEM.....
sunnetci sensin....BALTANI BILE....gavatin ki cok kart....zor kesersin.
SEVGILI BORSACI BEYEFENDI.....
eger....SUNNET DUGUNUNU YAPMAYA KARAR VERIRSEM.....
sunnetci sensin....BALTANI BILE....gavatin ki cok kart....zor kesersin.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
degerli GUNEYSU.....
Allah sifa versin....senin gibi iyi bir evlat dogurmus....yetistirmis.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
sn güneysu
Rabbim şifa versin, geçmiş olsun
ISRAEL DIYOR KI.....tum ortadogu ulkelerine.....
lem olumm....HICBIRINIZ benimle basagelemezsiniz....
TEKNOLOJI bende.....cihadci ordu elimde....hepinizin icinde bu cihadcilar var....ADAMLARIM....tek emrimle....SIZI ICERDEN FURURUM......ICINIZDE KI ORDUM BUNLAR DIYOR.
VEEEE....iran i icindeki ordusuyla FURUYOR.....
PETROL 90 PANGINOTTA......BORSAMIZ 1.80 DOLARA INECEK.....
ne zaman.....
IRAN....hurmuzu kapatinca......
İran Hürmüzü kapattı
Emmi ben bu petrolü yükselteceklerini düşünmüyorum çünkü böyle bir durumda faizleri indiremezler
Bu durumda başta trump bu işi istemez
https://www.haberler.com/dunya/piyas...743517-haberi/
Piyasalar için en büyük kabus! İran, Hürmüz Boğazı'nı kapattı
İran, İsrail'in başkenti Tel Aviv'i balistik füzelerle vurmasının ardından Hürmüz Boğazı'nı gemi trafiğine kapattığını duyurdu. Yapılan açıklamada, Başka bir duyuruya kadar Hürmüz Boğazı'ndan hiçbir geminin geçişine izin verilmiyor ifadesi yer aldı. Hürmüz Boğazı, küresel petrol ve LNG taşımacılığının kalbi sayılıyor ve kapatılması piyasalar için en büyük kabus olarak görülüyor.YTD
Yer İmleri