Sayfa 409/505 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459 ... SonSon
Arama sonucu : 4037 madde; 3,265 - 3,272 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Sayın nohut foruma bakıyorumda borsayla ilgili bir yorum yok sizin yarın için borsa yorumunuz ne olurtşk
    Gel kardeşim elini ver bana..

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    borsamız adım adım çöküşe gidecek......bu savaş burada bitmez......artı Türkiye israil köpeğine çok yakında nota vereceğini düşünüyorum....nedenide Tüekiye sınırına yakın nükler tesisini bombalayıp sınır şehirlerini etkileyecek....
    müzik notası mı ?

Binali Yıldırım, ABD ve nota ile ilgili bir bağlamda, 2003 yılında Türk askerinin başına çuval geçirilmesi olayı sırasında, dönemin başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a "ABD'ye nota verecek misiniz?" diye sorulduğunda, Erdoğan'ın "Ne notası, müzik notası mı?" diye cevap vermesini eleştirmiştir.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bol kazançlar sayın Nohut......
    Eyvallah canım kardeşim.Seninde kazancın daim olsun.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    sindooo benim yazdıklarım tek tek çıkıyor......bak sen ne diyordun iran hep islam devletleri ile savaşıyor asla israil ile savaşa girmez yazıyordun....ne oldu.....şuan savaş kiminle.....
    o yazıyı buraya koy bakalım nerde yazmışım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Birde ne yazmış benim yazdıklarım tek tek çıkıyor diyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Afiyet olsun
    Hergün yemeği beleşe getiriyon dayucuğum sana 1 fatura kesmenin zamanı geldi

Bende yımırtalı pideyi kaptım vobdaki herif helal etsin

Gidip biraz şekerleme yapıyım
    Bozkurt reisim hünkârım biz eski yediğiniz kazığı sineye çekip günlük olana bakıyoruz. Eski kazık çıkmadı daha bu ay ancak çıkar.

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Sanal ortam çok kirlendi...uzak durmakta faydalar var...!
    Burada faydalı olmaya çalışıyoruz, adam ekstra paylaştın diyor...aslında pozisyon aldığımı belirtiyorum... borsanın çok stresli dönemlerinde paylaşıyorum ki faydalan diye.Zaten normal günlerdeki işlemlerimi paylaşmıyorum.(Paylaştığım tarihler 13.05.2025-13.06.2025 vb. günler)
    Senin ALıma veya SATmaya elin gitmezken biz işlem yapıyoruz...bu zorlu arenada.
    Ky. yi bırakacaksın kendi haline...parasını kaybettikçe huzur buluyor bunlar..

https://x.com/BBYAMANS/status/1933954471895388358
    Umarım faydalanan olmuştur.

YTD

8. Burada yazan, boş yalakalara bakmayın...bunların çoğunun borsa ile alakası yok(3-5 kişi hariç)..

Sayfa 409/505 İlkİlk ... 309359399407408409410411419459 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •