Sayfa 838/887 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848 ... SonSon
Arama sonucu : 7092 madde; 6,697 - 6,704 arası.

Konu: EndeksS

1. Ben burada zamanı önden yazdığımdan elbette İran-İsrail savaşı bunun içinde olumsuz durumda ve düşüş yapacak olan son 11 haftanın
    bir ''mütemmim cüz'' ü,..tamamlayıcısı

öyleyse ben önden yazıyorsam İran-İsrail savaşı bunu bozamaz,

çünkü 25 temmuzda 41 haftanın bitimiyle 28 temmuzdan itibaren 14-16 hafta yuükseliş bekliyorum,..bunuda aylar önce yazmışım,

bu yazdığımdan geri adım atabilirmiyim, hayır,..çünkü yazmışım çizmişim vaktiyle,..

sadece şunu yapabilirim, bu 14 - 16 hafta yükselecek olan beklentimi detay edebilirim, biraz sağa çekebilirim falan, bunu yapabilirm,

önce kalan 6 haftayı bitirelim,..

önümüz yükselkiş olduğundan benim öngörümdür bu, aylar önce böyle yazmışım, öyleyse son 11 hafta geneli içinde baş gösteren İran-İsrail savaşı nedeni ile daha da gerileyen ve düşen fiyatlar bir alım fırsatı mıdır? bana göre bu böyle,..

öyleyse daha önce yazdığım üzere 25 temmuzda 41 haftanın bitimiyle 28 temmuzda başlayacak olan bu 14-16 hafta, 3 kasıma kadar, son bir yükseliş fırsatı mı sunacak,..

ben bunu zamanında yazdığımdan şimdi İran_İsrail savaşı var diye burada tersini yazamam, kendimi inkar olur çünkü bkz mesajlar,...
    Son düzenleme : indregandi; 15-06-2025 saat: 23:00.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    Ben burada zamanı önden yazdığımdan elbette İran-İsrail savaşı bunun içinde olumsuz durumda ve düşüş yapacak olan son 11 haftanın
    bir ''mütemmim cüz'' ü,..tamamlayıcısı

öyleyse ben önden yazıyorsam İran-İsrail savaşı bunu bozamaz,

çünkü 25 temmuzda 41 haftanın bitimiyle 28 temmuzdan itibaren 14-16 hafta yuükseliş bekliyorum,..bunuda aylar önce yazmışım,

bu yazdığımdan geri adım atabilirmiyim, hayır,..çünkü yazmışım çizmişim vaktiyle,..

sadece şunu yapabilirim, bu 14 - 16 hafta yükselecek olan beklentimi detay edebilirim, biraz sağa çekebilirim falan, bunu yapabilirm,

önce kalan 6 haftayı bitirelim,..

önümüz yükselkiş olduğundan benim öngörümdür bu, aylar önce böyle yazmışım, öyleyse son 11 hafta geneli içinde baş gösteren İran-İsrail savaşı nedeni ile daha da gerileyen ve düşen fiyatlar bir alım fırsatı mıdır? bana göre bu böyle,..

öyleyse daha önce yazdığım üzere 25 temmuzda 41 haftanın bitimiyle 28 temmuzda başlayacak olan bu 14-16 hafta, 3 kasıma kadar, son bir yükseliş fırsatı mı sunacak,..

ben bunu zamanında yazdığımdan şimdi İran_İsrail savaşı var diye burada tersini yazamam, kendimi inkar olur çünkü bkz mesajlar,...
    benim öngörülerim bu şekilde, her yer toz duman malum,..tvler, yorumcular bayram yapıyor,..zor zamanlar, ben öngörümü yazdım,
    durmlar ise çok nazik,..kırılgan ve ürkek,..ama borsalrda bu hep böyle,..

dibimizde Rus_Ukrayna kaç senedir devam ediyor,..dönüp bakmıyoruz, alıştık mı ne?...
    len savaşa alıştırdılar bizi he,...

öyleyse savaşta alıp stacağız,..al/sat daim, ara sıra savaşa denk geliyor bu aralar,..

etraf toz duman ama benim haftalarım ve zaman analizim o şekilde,...

geçmişte ben bunu yazmışım tarihte vermişim, şimdi savaş var diye sus pus, yazdığını yut, bu olmaz bana yakışmaz,

al topla kimseye bir şey diyemem, şunu al, bunu topla diyemem,..etraf toz duman, göz gözü görmüyor,..
    ben sadece geçmiş öngörümü bu günde tekrarladım, 25 temmuzdan itibaren 14-16 hafta belki 20 hafta sürecek bir yükseliş beklentim var,..3 kasım 2025 ide vaktiyle yazmıştım malum,..o da negatif,...
    Son düzenleme : indregandi; 15-06-2025 saat: 23:01.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    cümleten selamlar,
    berkim emeklerine sağlık, kolay gelsin
    Teşekkür ettim, hoş geldin!

VİOP günlük ve toplam

SPOT da BofA nın satışları karşılanmış görünüyor,

SPOT kapanış, BofA 3.5 mlr olan satışı 1.7 mlr a düşürdü, en iyi alıcı Diğer görünüyor,

VİOP günlük ve toplam

SPOT da satıcı tarafı güçlü görünüyor,

Sayfa 838/887 İlkİlk ... 338738788828836837838839840848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •