Sayfa 580/1005 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,633 - 4,640 arası.

Konu: Viop LXV

Zdx&lunar tek taraflı bakan ben değilim siz paylaşımlarınızın farkındasınız neyse uzatmayayım hayalhanem kanalı ne iş yapar bunu söyle sonra çıkardığı adam kim erbakan'ın koruması mısırlıoğlu alaması hükümet yandaşı sonra bana tek taraflı de zeytin ağaçları talan edilecek son icraat savunduğun partinin ben derimki iyilik kazansın ahlak kazansın eğer dinler tanrılar yok nolacaksa ama bunu söyleyecek bir tane adam çıkmaz çünkü hizmet edecek birini mutlaka arar maddi yaşa manevî

Ben burada yorum yapmayayım dedim ya hayalhanem din tacirliği yapan bir kanal diamond ağızlarının payını verdi duymuşsunuzdur muhakkak azıcık gerçekçi olun da bu zor günleri atlatalım bi zahmet
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Savaş bitmiş olabilir
    Tr borsasında düşüşün bittiğini talanci iktidar tayfası belirler.
    Düşüşten doymadilarsa düşüş bitmez.
    Ya da borsa dususunden daha karlı birsey bulurlarsa düşüş biter.
    Bankof akepem feci kazaniyor hergun aciga satıştan
    haklısın açığa satıyorlarda , o açığa satılanların alış yapılarak geri kapatılması gerekmiyor mu. şurda aysonuna 6 iş günü kalmış.mecbur alıp kapatacaklar sattıklarını...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Kusura bakmayın forumdaşlar meşgul ediyorum top ipi fakat 1 milyon lira çalanı değil aklından çalayımmı çalmayayımmı diyeni tutukluyorlar sonrada konuşuyorlar uçacağız bir numarayız diye
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Tr de.!!!
    Çöküş dönemi.!!!
    Hiperenflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
    Stagflasyon tüm hızıyla otobanda.!!!
    İflaslar tüm hızıyla otobanda.!!!
    İşsizlik tüm hızıyla otobanda.!!!
    Zamcıklar tüm hızıyla otobanda.!!

Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
    Kaos tüm hızıyla otobanda.!!!

Durum bundan ibarettir.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Türkiye'nin dev şirketi zor günler geçiriyor

Türkiye'nin en büyük çiftçi kuruluşu olan ve bünyesinde Torku’yu da barındıran Konya Şeker’in borcu 4 yılda 4'e katlandı. Şirketin sahip olduğu termik santralin kredilerinde ve hisseleri üzerinde rehin bulunduğu öğrenildi.

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Bostan Korkuluğunu tutuyorum ben oyu ona atacağım.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    kabul edelim bugün yeryüzünde Kuran a göre davranan İslam ülkesi yok...Bilimi bırakmışlar boş işlerle din diye halka empoze etmişler ve zorlamışlar.....sonuç mu bugünkü durum orataya çıkmış......
    Bu konuda haklısın...Örnek gösterebileceğimiz müslüman da yok!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    İyi bir İTİBARIMIZ Olmadığı için, yıkılması konusu da söz konusu değil..
    İTİBARSIZ olanın itibarı sarsılmaz

Sqvaş mavaş bitmez ben trumpın delide olsa bi saldırı yapmayacağını düşünüyordum. Bence ok yaydan çıktı bu savaş mollalar gidip rejim değişmediği sürece sürer. Mollalarda artık hedefteolduklarını bilşyorlar. Devrim muhafızı denen beyni alınmış katillrtle birlikte bir süre daha direnirler 2-3 haftaya şranın ve israilin bir çok yeri yıkılır. Mollar gider
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 580/1005 İlkİlk ... 80480530570578579580581582590630680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •