Sayfa 787/1005 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,289 - 6,296 arası.

Konu: Viop LXV

garan hala tavan... yarına bakmak lazım .. bugün böyle gider bu.

herkese bol kazançlar.

2. Independent Turkish
    @TurkishIndy
    ·
    30 Haz
    Kemal Kılıçdaroğlu:

�� Yalan ve yanlış bilgilerle yönlendirilerek bana hakaret eden gençlere hakkımı helal ediyorum

�� Fonlarla beslenen gazetecileri, trolleri ve gözü dönmüş siyasetçileri ise Allah’ın adaletine ve milletin vicdanına havale ediyorum
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Selamın aleyküm ağalar.

İndirdik. Kaldırdık. Oynattık. Hoplattik. Çevirdik. Ayarladık.

Uçurmaya hazır mıyız herkes yerini aldı mı ateşleme sistemleri kontrol edildi mi danalar kuyrukları kopartilmak üzere hazırlandı mı?

Nedir durumlar nasıl keyifler?

Geçen cuma piyasaya girdim. Tahtalara daldım. Gözlerime bakacak delikanlı bulamıyorum. Ama nasil içmişim. Kahveyi. Oyle ağalar ben geldim ben gelince değişim olur eskiler bilir hadi hayırlı traşlar
    Bu bir demdir, gelir geçer. Duyamazsın demedim mi?

4. Tebrikler dayuuuuuuuu sen bu işi biliyorsun

https://www.youtube.com/shorts/VR4CWxMzovA
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Independent Turkish
    @TurkishIndy
    ·
    30 Haz
    Kemal Kılıçdaroğlu:

�� Yalan ve yanlış bilgilerle yönlendirilerek bana hakaret eden gençlere hakkımı helal ediyorum

�� Fonlarla beslenen gazetecileri, trolleri ve gözü dönmüş siyasetçileri ise Allah’ın adaletine ve milletin vicdanına havale ediyorum
    Kılıçdaroğluna cehape trol ordusu saldırıyorr.....ulan ortada bir namusuzluk yapılmış eski genel başkana dur sen kenarda diyorlar.....Kemal durmazsın hakkını söke söke alacak....

genel başkanlığı hile hurda çevirenlere koskoca devlet yönetimi teslim edilir mi.....millet gereğini yapacak.....

Ekonomi takvimindeki kritik tarih yaklaşıyor. ÖTV üzerinden yapılacak güncelleme, tüketicilere doğrudan yansıyacak.
    Haziran ayında Orta Doğu’daki jeopolitik gelişmeler nedeniyle dalgalı seyreden petrol fiyatları, geçtiğimiz haftalarda Brent petrolde yaşanan sert düşüşlerle bir miktar gerilemişti. Bu durum, akaryakıt fiyatlarına da peş peşe indirim olarak yansımıştı. Ancak haziranın son işlem
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler dayuuuuuuuu sen bu işi biliyorsun

https://www.youtube.com/shorts/VR4CWxMzovA
    Neler var ya. Dobur dobur. meaeaeaaşallah

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    üstad bugünün MC si belli mi ?
    Daha gün bitmedi akşam belli olur, yarın paylaşırım!

Sayfa 787/1005 İlkİlk ... 287687737777785786787788789797837887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •