Sayfa 799/1005 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Viop LXV

1. Tüik enflasyonu beklenti dahilinde gelir ve bu ay faiz indirim süreci başlamış olur.
    Enflasyon oranları %1,5 ve altına inmesini bekliyorum. Ancak MB de doları bunun üzerinde değerlendirirse (Mb diyorum çünkü bizde serbest döviz piyasası yok, kontrollü döviz piyasası var) sanayici bir miktar rahatlamaya başlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Bozkurt nooldu şort pozisyonların?
    11950 den 2.kene şort açtım pit abi duruy
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2. kene iyi yerden olmuş gibi tebrikler bozkurt
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    58 yıldır faaliyet gösteren, Avrupaya demir çelik ihraç eden, 420 kişiye istihdam sağlayan ve 690.000 ton üretim kapasitesiyle Türkiyenin en büyük 500 kuruluşu arasında 304. sırada yer alan Sıddık Kardeşler Haddecilik, konkordato ilan etti.

sanki ülkeyi işgal kuvvetlerinden ingiliz biri yönetiyorda...ülkenin firmalarını teker teker iflas ettiriyor...
    Bana göre %3-5-10 puan faiz indirimi ile bu tedavi bitmez artık çok aşındı sermayeler. Bizim Dr yoğun bakım daki hastaya saç ekimi botoks yapıyor. Hasta öldü ölecek bana göre durum böyle.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Reis anektarlara bakıp gelem mi yerinde duruyor mu

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bana göre %3-5-10 puan faiz indirimi ile bu tedavi bitmez artık çok aşındı sermayeler. Bizim Dr yoğun bakım daki hastaya saç ekimi botoks yapıyor. Hasta öldü ölecek bana göre durum böyle.
    Faiz artirmayla enflasyon dusse faiz dusurmeyle sanayi canlansaydi her ulke super olurdu. Şunu herkes kabul etmeli Bunlar gitmeden hicbirsey duzelemez. Once bunlar gidecek sonra hasta olmediyse tedavi yontemleri konusulur

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    daha önce bedava kredilerle verimsiz şekilde büyüyen her şirket faizlere aşırı bağımlı. En ufak sıkıntı da batar, aslında aşırı batık şirket var ama bir şekilde yüzdürüyorlar.
    sanayiyi kurtaracak tek şey gerçekten verimli olan firmalara selektif kredi kanalını açmak olur. verimsizlerin sonu er yada geç belli.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    10.41..bugünlük bu kadar..
    sonrasında parayı kaptırma zamanı..
    akşama kadar göz yorgunluğu

day-trader olarak harçlık çıktı..
    Bereketli olsun abi... Bugün sabah televizyonda bir ekonomist, "Piyasa işine geldiğini görür, gelmediğini görmez." minvalinde bir söz söyledi. Yani haber okumam diyenlere de bazen hak vermiyor değilim.

Sayfa 799/1005 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •