Sayfa 212/228 İlkİlk ... 112162202210211212213214222 ... SonSon
Arama sonucu : 1823 madde; 1,689 - 1,696 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Yarın ilginç bir gün olacak sanırım. Viop artı kapamış gerçi petkos o kisimlarla pek ilgilenmiyor.
    Enflasyon verisi gelicek emekcilerin zam oranı açısından önemli olurken faiz indirimi vs içinde ön deneyimleme. ABD de yarım günmüs. Petkos olarak biz ne pohhh yiyecez acaba.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. İyi olacak gibi görünüyor ortam ama bizim tahtacınin gözleri ömre bedel.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Sessizlik hakim çoğu topikte. Ytd

4. Karar veremedi ortama neye uyacağına. Bir oraya bir buraya.. ytd

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün niye düştü diye takaslara baktım değişen bir şey yok, teknik olaraktan 18 deki direncine çarpıp düştü diye bahane buldum artık bu soyguncu hırsız napıcak diye müneccimlikten ben bıktım herifler bıkmadı.
    Bisttin yüz karası böyle 1 tahtaya nasıl bulaştık aklım almıyor. Bu nedir ya
    Şamaroğlanı deye gelen vuruy giden vuruy
    Sahipsiz kalmış yada ciddi sorunlu 1 şirket bizim bilmediğimiz bişeyler var arka sokaklarda
    En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir, bizim taktacı da eskileri mi ütüyüm yeni gelenleri mi ütüyüm karar veremedi.
    ben taktacinin aklını okumaya çalışıyım belki müneccim maaşına bağlar bak sen güzel akıl okuyorsun deye
    Neyise
    Sözü uzatmıyalım, herif 16.50 den alıp 17 den basıyorudu uzunca 1 süre bu bandı kullandıydı netekim band değişikliğine gitti, artık 17.50 den alıp 18 den basıyor.
    Bu durumda 18 direnc 17.50 de destek dersek teşbihte hata olmaz sanırım. Şimdi ihtimallere bakalım
    17.50 desteği kırılırsa 16.50 desteği mevcut
    18 direnci kırılırsa 19 a kadar önü açık, 19 baba direnc
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

6. Endeks dumanlı bizimki şimdilik saçını tarıyor. Kararsız.. ytd

7. Bugün ABD kapalı hacimsizligi var. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Endeks dumanlı bizimki şimdilik saçını tarıyor. Kararsız.. ytd
    Saçını Arkaya doğru taraması için 1751 important.. ytd

Sayfa 212/228 İlkİlk ... 112162202210211212213214222 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •