Originally Posted by
ENGRANDMASTER
Her konuda fikrin var.
Bu yıl lise giriş sınavlarında 700 küsür full yapan binlerce tek yanlış yapan öğrenci olması sana garip geliyor mu, yoksa bunu eğitim sisteminizin şahlanmasına mı bağlıyorsun.
Yeterince açık sorabildim mi?
Yemezler beni böyle polemik yaratacak toplara çekemezsin. ben burada siyaset konuşmak için bulunmuyorum. BEn bu topiclerde trend başından bu yana yazı yazarım. orada topiclerde var. NErede ne yazmışım ne olmuş. Sanki gelmişim en tepede insanlara mal alın falan yazmışım gibi imalarda bulanamazsın koy görelim. BEnim elimde mal vardır ben tutarım kaldı ki tuttum da. En çok yazı yazdığım hisse topiği de ASELS ne olduğu da ortada.Biraz oku bakalım orada ben yazmayı bırakınca arkadamdan yazılar olmuş yazanlar bugün ne olmuş.
İşim gücüm yok ben buraya sözcü ne derse nevşin mengü ne derse her yalana inanayım. ben burada A haberden alıntı mı yapıyorum.
Benim denklemimde ismail saymaz da yok turhan çömezde yok rok ta yok cemal engin yurtta yok. Bunların ne olup olmayacağını normal hayatımdan çok iyi bilirim çünkü. Bak nevşin dinlerim hatta bahar feyzan bile dinliyorum ne olmuş diye.
Net bilgim yoksa burada konu açılıp yazı yazmadığım bir sürü durum var ayrıca. Kim hak yedi ise rüşvet yedi ise yetim hakkı yedi ise bu ülkede bela okumaya bile gerek yok ben inanıyorum İlahi adalete.Ya da karmaya kim nasıl neye inanıyorsa.
Lütfen eteğinizdeki tüm taşları dökün. Sana anlatmaya çalıştım beni Ayhan başkana sor çıtaka sor diye ben düşündüğünüz gibi biri değilim diye.
Ucu borsaya bağlanmayan siyaset içeren hiçbir konuya buralarda girmemeye çalıştım çalışacağım bundan sonrada. Çünkü ben burada yatırımcıya faydam olsun diye bulunuyorum.Hiç kimsenin siyasi düşücesine de katılırım ya da katılmam saygı duymak dışında bir dahlim olmaz.
Siyaset üzerine piyasa yorumu eğer yatırımcıya zarar verecekse ben susmam. Yoksa derdim iktidar savunmak falan değil.Sadece siyasi eleştiri yapan hiç kimseye de ben bir şey demedim. zaten aksi olsa topicte sabahtan akşama kadar herkesle kavga etmem lazım.Belki yapılan eleştirilerin bir kısmına da katılıyorumdur.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 23-07-2025 saat: 17:21.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri