Bu hükümet!! ve bileşenlerini dikkate alarak yaklaşık dört ay önce portföyü 4/3 oranında küçültmüş kapatmıştım...
Keşke hepsini kapatıp altın ve mevduata yöneltseymişim..... Hisse mi alınır bu ortamda...
Bu hükümet!! ve bileşenlerini dikkate alarak yaklaşık dört ay önce portföyü 4/3 oranında küçültmüş kapatmıştım...
Keşke hepsini kapatıp altın ve mevduata yöneltseymişim..... Hisse mi alınır bu ortamda...
Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.
Eskişehir de devam eden yangina müdahale eden 10 orman işçisi şehit oldu .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tarım ve Orman Bakanı : 24 arkadaşımız alevlerin arasında kaldı 5 orman işçisi 5 Afad görevlisi şehit oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Araçlarda ÖTV değişikliği yapıldı
![]()
Evrenin en pahalı ülkesi olduk, hala ZAM ZAM ZAM hayat durma noktasına geldi farkında değiller,
Ülke de ekonomiyi % 10 luk kesim domine ediyor, kalanlar da sürüm sürüm sürünüyor.
Yıllar önce burada yazmıştım, bu gidişle neslimiz kuruyacak kimse evlenemiyor çocuk yapamıyor diye.
Konuşma var icraat yok, pardon en büyük icraat zam zam zam.![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Bundan telafi ederiz ..........
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yap dövize baskıyı arka planda borcu kakala Vatandaşa,çık enflason düşüyor faiz düşüyor de,peşinden mali dengelerde çürüme,çık süper ülkeyiz büyüyoruz dünya bizi kıskaniyiii...
Yer İmleri