emlak vergilerinin yüzde kaçı belediye ye kalıyor.
tamamı değildir herhalde....
emlak vergilerinin yüzde kaçı belediye ye kalıyor.
tamamı değildir herhalde....
ne mutlu Türküm diyene....
Walla 14 000 emlak vergisi çok hem de çok fazla neden pek çok insan var mesela adam Ankara Çankaya da doğmuş veya Kadıköy Suadiye de bir tane evi var babasından kalmış , bir de emekli maaşı 20 bin alıyor .Şimdi bu insan nasıl 14 000 emlak vergisi versin 1400 verirken .
Bu hak mı dir ? Kardeşim dairesini satıp dağa çadır mi kursun ? 1 aylık emekli maaşı 14 000
buna itiraz etmek gerekmez mi , ben nasılsa verebilirim denir mi?
İşte beni CHP de ifrit eden bu anlayış hiç biri umursamaz İzmir belediyesi çalışanı 80 k alır belediye neredeyse gümler , Keçiören belediyesinde aynı ise 30 bin veriyorlar bu insanlar için de çalışalım falan akıllarına gelmez .
Sonra laf olsun beri gelsin halk bizi seçmedi cart curt Walla bu halk Adıyaman da bile CHP yi seçti kendine hayrı dokunani dokunmayani artık anlıyor .
Ama fırsat verdiğinde rakı balığın yanında meze yapmamak lazım , verilen fırsatı..
.....
Ayrıca kira artışı ile emekli maaş artışı enflasyonu nasıl ve neden farklı oluyor.Bunu da herkes görmezden geliyor.Bunu kel başa Şimşir tarak li bakanımız açıklasın ..
..................
En sağlam muhalefeti biz yapıyoruz burada, öyle yiğidim aslanım burada yatıyor , falan Onu Livaneli söylüyor zaten .
Sen bizim hayatımıza odaklan biraz da Eczacı kalfası .Özel Özgür, .pardon has odabaşı,pardon has Eczacı...
Bir daha ki seçimde secilmezse CHP kendine bakmaz halk bizi seçmedi falan filan işte seçti hıyar herif , sana mı kaldı Şam a heyet gönderip ne ihtiyacınız var biz karsilayalim demek veya Cumartesi günü diyabakirda artistik hareketler yapmak , işini yapsana sen ..Söyleyince kötü oluyoruz AMK , yani açık mert korkusuz konuşunca kötü oluyoruz.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Bunlar hukuku satmış, vatanını satmayan savcı kalmamış.
CHP'li belediye çöpleri toplamıyor diye kızıyor.
Gerçekten dengeli bir mukayese olmuş.
Bravo valla..
Umarım ekonomi böyle devam eder kardeşim. Daha senin çoluğuna çocuğuna hayrın yok. Gariban güzelim be. polise de, hakime de askere de istediğimi söylerim. Umarım böyle devam eder kriz. Katı laik düzen gelene kadar çocuğunun gelecek kaygısı yaşaması benim için sorun değil. 7 ceddiniz sürünsün.
Sokrates bir gün pazardan dönerken mabedin önünde bir öğrencisiyle karşılaşır.
Öğrencisi;
- "Hocam, neden siz de herkes gibi mabede gelmiyorsunuz? Herkes sizi dinsiz diye suçluyor" der.
Sokrates hayatında hiç mabede gitmemiştir.
Biraz düşündükten sonra öğrencisine;
- "Siz orada ne yapıyorsunuz?" diye sorar.
Öğrencisi de;
- "Dua ediyoruz. Tanrılardan dileklerde bulunuyor, günahlarımızı affetmesi için yalvarıyoruz" diye cevap verir.
Bunun üzerine Sokrates gerekçesini açıklar;
- "İşte ben de bunun için gelmiyorum. Benim Tanrı'lara akıl verecek halim yok. Ne yapacaklarını benden daha iyi bilmeleri gerekir."
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ne yapsın sizce?
Bu toplum zamanında Ssk maaş düzenlemesi yapılırken muhalefet bas bas bağırdı ne oldu?
Ya da 2008 sonrası memur olarak atananların maaş bağlam oranı oldukça düşük olacak -ki 2008 öncesi ise girenlerin de eskiye gore düştü-bu duruma bildiği halde gittiler yine Akp.
2023 seçimlerinde seçime 1 ay kala Eyt ve emekli maaşına yapılan 2000 tl yetti bu millete tavlama.
hiç istanbulda fiyatları bilmem arada bi sahibindendemerak ederim bakarım suadiye denen yerde ev fiyatları ne diye baktım 1+1 50-60 senelik dökülen evler 10 milyondan başlıyor 75.000.000 a kadar gördüm standart evlerde
kiralıklara bakayım dedim 2+1 bulabildim en ucuz oda 60.000 tl
3+1 veya 4+1 de 175.000 e kadar kiralık var
bu adamın evi 50.000 tl lik emlak vergisi etmesinmi oda önümüzdeki yıldan itibaren bu sene muhtemelen 6-7.000 tl dir vergisi
madem 50.000 tl yi ödeyemiyor gitsin 100.000 tl lik bir eve taşınsın 75.000 tl aylık cebinde kalır 50.000 tl si ilende vergisini versin
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri