Sayfa 864/1001 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Alım gücüm olduğu halde böyle pahalı ürünleri fiyat soruyor sonra almıyorum. Millette bilinç yokki. Yoksa başka hayırlı işlere kat kat fazla para harcıyorum.
    Aynen ben de öyle , ne işe yarar artık emin değilim millet çatır çatır alıyor ..

İbinatör: 40.6931

Ciddi bir direnç noktası

çok ciddi direnç noktası
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    çok ciddi direnç noktası
    Dirençten döndü 40.6654

Aslında Osmanlı roma imparatorluğunun devamı gibi bir şey.kurulus yılları dışında Türk lerle alakası yok.bambaska bir yapılanma.ornek aldığı ana yapılanma ise roma imparatorluğu.acaba yıkılan roma dan Osmanlı ya intikal eden oluşumların kişilerin bunda rolü varmidır.tarihteki par ga li olayi bile bir muamma.kucuk yaştan itibaren kanuni nin yanına entegre edilmiş çok güçlenmiş bir garip adam.osmanlinin azınlıklara bu kadar hak vermesi ticarete turkleri sokmama si akceli islerin hep gayri muslimlerin kontrolünde olması hep bize Türklerin hoşgörüsü diye yutturuldu,bence o işin altında başka işler var.osmanlinin türk ler le alakası falan yok,bu tüm icraatlarından belli oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Aslında Osmanlı roma imparatorluğunun devamı gibi bir şey.kurulus yılları dışında Türk lerle alakası yok.bambaska bir yapılanma.ornek aldığı ana yapılanma ise roma imparatorluğu.acaba yıkılan roma dan Osmanlı ya intikal eden oluşumların kişilerin bunda rolü varmidır.tarihteki par ga li olayi bile bir muamma.kucuk yaştan itibaren kanuni nin yanına entegre edilmiş çok güçlenmiş bir garip adam.osmanlinin azınlıklara bu kadar hak vermesi ticarete turkleri sokmama si akceli islerin hep gayri muslimlerin kontrolünde olması hep bize Türklerin hoşgörüsü diye yutturuldu,bence o işin altında başka işler var.osmanlinin türk ler le alakası falan yok,bu tüm icraatlarından belli oluyor.
    Evet kesinlikle katılıyorum .

Atatürk'ün bu ülkeye en büyük hizmeti bunlari postalamasi olmuştur.Ancak bu sisteme sızan bir takım zevat , Osmanlı'nın onlara verdiği ayrıcalıkları bugün bile kullanmakta ve refah içinde yaşayıp deveyi hamudu ile götürmektedir ler.

Yani sadece Osmanlı'nın postalanmasi yetmemektedir.

.

7. Müjde, Müjde size...

Motorinin litre fiyatına yarından itibaren geçerli olmak üzere 1.77 lira indirim yapılması bekleniyor.

yum0şta 47.3169 u kırmak üzere
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 864/1001 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •