bu kıçıkırık niye yükseliyor okuyup doktor mu olacak yoksa![]()
bu kıçıkırık niye yükseliyor okuyup doktor mu olacak yoksa![]()
*TSPOR-Trabzonspor Sportif 2024 yılı 12 aylık konsolide net dönem zararı -1.546.097.667 TL (Önceki -1.007.387.796 TL)
iki ucu derler ya..yönü yukarı ama düşüşü de sert olur gibi..
Tavanladı 1.24,şu an kararsız,tavanı bozdu![]()
Neden tavanladı bilmiyorum,ne peşindeler acep,sanırım çok ucuz buldular,yada öyle algı yarattılar,neyse bizim işimize gelir...
TSPOR İÇİN CAN SUYU
BofA’nın bugün en çok alım yaptığı diğer isim Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. (TSPOR) oldu.
Banka, spor hisselerinde 187 milyon 268 bin 824 liralık alım yaptı. BofA sonrası hisseler tavana koştu. TSPOR, yazım anında yüzde 8 artıda 1,22 liradan işlem gördü.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Şansa bak bana tonlarca ağır zararlar verdi elimde kalan az bir miktar hisseyi sattım Galatasaray'a geçtim şimdi bu hıçkırık almış başını gidiyor iyimi ben böyle şansın içine kibrit suyu dökeyim..ytd
bugünde yön yukarı, yine ne canlar yakacaklar, ne ocaklar söndürecekler çok dikkatli olmakta fayda var. vur kaç taktiği yapabileni tebrik ediyorum. uzun vadeli planlar yapanlar aman dikkatli olsun. yatırım tavsiyesi değildir. hadi hayırlı traşlar.
Yer İmleri