Sayfa 483/560 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533 ... SonSon
Arama sonucu : 4473 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ben borsanın ve kripto paraların hayvani sekilde gidecegini düsünüyorum 2027 yılına dek özellikle etherium
    Emerging borsaları ile altcoin ler birer eş güdümdür,...hayvani şekilde gitmeleri için bunun için 2027 yi beklemeye gerek yok en geç 2026 da ilk yarısında belli olur,..kriptolara için belki şimdilerde başlamış olabilir,...
    (bu günkü DATA bunun ilk işaretlerinden biri olabilir,...)

bu ikisi için faizlerin düşmesi ve bunun merkezinde bulunan FED de bunu sağlayacak bir yönetim gelmesi önemli bir gelişme olabilir,..Trump buna odaklı,..becerir beceremez ayrı konu ancak her durumda POWEL yönetim süresi mayıs 2026 da doluyor,...

kriptolar için önemli olabilecek gelişmeler,..

1.parasal genişleme çok etkili,...
    2.faizlerde düşme,..az etkili

bu ikili Emerging borsaları içinde birer ateşleyici,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    Emerging borsaları ile altcoin ler birer eş güdümdür,...hayvani şekilde gitmeleri için bunun için 2027 yi beklemeye gerek yok en geç 2026 da ilk yarısında belli olur,..kriptolara için belki şimdilerde başlamış olabilir,...
    (bu günkü DATA bunun ilk işaretlerinden biri olabilir,...)

bu ikisi için faizlerin düşmesi ve bunun merkezinde bulunan FED de bunu sağlayacak bir yönetim gelmesi önemli bir gelişme olabilir,..Trump buna odaklı,..becerir beceremez ayrı konu ancak her durumda POWEL yönetim süresi mayıs 2026 da doluyor,...

kriptolar için önemli olabilecek gelişmeler,..

1.parasal genişleme çok etkili,...
    2.faizlerde düşme,..az etkili

bu ikili Emerging borsaları içinde birer ateşleyici,..
    hocam zaten yavastan faiz indirimi baslayacak fed baskanı degisecek zaten kriptolarda kötü bir gelisme görünmuyor yalnız etherium zirve tazelemeye giderken altlar yerinde saydı yine ya sadece eski coinler giderse
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. ABD verisi geldi dansöz gibi kıvırıyor sanki o veriyi bekliyorlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Senede 2 kez zam yasal değil bana versene kiracının telefonunu
    Yazım hatası olmuş, senede 2 kez memura zam olur. Kira zamları senede 1 yapılır, benzine her 3 ayda 1 zam yapılır. Çok pardon 1 kez diye düzeltelim onu
    Hamdım Piştim Yandım

5. Hükümet memur ve memur emeklilerine 2026'nin ilk altı ayı için yüzde 10, ikinci altı ayı için yüzde 6 zam teklif etti. 2027 ilk altı ay için ise ilk teklif yüzde 4, ikinci 6 ay için yüzde 4 oldu.

Tam tahmin ettiğim gibi.
    2026 da işçiye verilen oran.
    Da yalnız işçiye 2025'te verilen memura verilenin baya üstünde.
    O ne olacak?

Sarı sendika eser gürler %0.5 ek zam koparır. Bunu başarı olarak sunar.
    Acaba hükumet değişmiş olsa Sarı sendika bu tür zamlara karşı nasıl hareket eder?

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    hocam zaten yavastan faiz indirimi baslayacak fed baskanı degisecek zaten kriptolarda kötü bir gelisme görünmuyor yalnız etherium zirve tazelemeye giderken altlar yerinde saydı yine ya sadece eski coinler giderse
    eth da bir altcoin,...ancak zaman zaman btc üzerinde ki yükü almada işe yarıyor,...buda böyle bir dönem, daha dün çok değil nisan mayısda ETH ya az bok atılmıyordu, neredeyse batıracaklardı,...

bence xrp çaya çorbaya limon, al/sat,...

diğer altcoinler çok fazla üretildiler ve her üretim sistemden para çekti,...bunların sahipleride doğaldırki bu parayı aşağı basarak ceplerine aldılar, bunların tekrar şimesi için faiz indirimleri bile sanki yetersiz daha ziyade bir parasal genişleme,...

arada bir borsalarınca sıkıştılınca ölmemek için ve müşteri kaybetmemek için mecbur yukarıya vuruyorlarda kendi zamanlamalrı ile ve bunu kestirmek her babayiğidin harcı değil,

altcoinler büyük bir düzeltmeye girip elenmeli ama bakaolım bu nezamn,..şimdilik önümüzde daha ziyade teknoloji ile şişen ve ne zamandır bunlara taşıtılan sp var, önce bunu öldürelim,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yazım hatası olmuş, senede 2 kez memura zam olur. Kira zamları senede 1 yapılır, benzine her 3 ayda 1 zam yapılır. Çok pardon 1 kez diye düzeltelim onu
    Yine yanlış oldu benzine 3 ayda bir değil ayda 3 kere zam yapılır yazacaktın neyse biz anlayacağımızı anladık

Senede 2 zam ha memur olacağıma ev sahibi olurum daha iyi thanks ederim memurluktan istifa edeceğim alacağım tazminat ile ev alacağım
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. Bu zam olaylarına da 1 kural getirilmeli
    Herkes kafasına göre zam koymamalı ve standarta bağlanmalı
    Ya senede 1 zam yada senede 2 zam standartı olmalı
    Mesela sigaraya senede kaç defa zam geldi unuttum
    Hakeza markete gidiyorsun herif yapıştırmış zammı
    Keyfe keder zam mı olur yaw
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 483/560 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları