Sayfa 111/112 İlkİlk ... 1161101109110111112 SonSon
Arama sonucu : 891 madde; 881 - 888 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

1. Hedef fiyatlara göre hisse secmemek lazim ,onlar kafasına göre hisse hedefi belirler sonra da en ufak şeyde revizyona giderler .En iyi hedef kendi belirledigin hedeftir .

Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Hedef fiyatlara göre hisse secmemek lazim ,onlar kafasına göre hisse hedefi belirler sonra da en ufak şeyde revizyona giderler .En iyi hedef kendi belirledigin hedeftir .
    Bu konuda sana katılırım pandemi başlamadan önceki yıllarda özellikle ahl gitmeden önce aracı kurumların bazısı hisse fiyatı 22-25 aralığındayken 50 civarı hedef vermişlerdi, sonrasında 33 leri görmüştü akabinde ahl gitti ve pandemi patladı 13 leri gördüm. Epeyce bir yıkıldım o süreçte.
    Hani insana kal gelir ya hiçbşrşey yapamazsın.
    Bakalım hakkımızda hayırlısı tabi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bu konuda sana katılırım pandemi başlamadan önceki yıllarda özellikle ahl gitmeden önce aracı kurumların bazısı hisse fiyatı 22-25 aralığındayken 50 civarı hedef vermişlerdi, sonrasında 33 leri görmüştü akabinde ahl gitti ve pandemi patladı 13 leri gördüm. Epeyce bir yıkıldım o süreçte.
    Hani insana kal gelir ya hiçbşrşey yapamazsın.
    Bakalım hakkımızda hayırlısı tabi. Ytd
    Aynen öyle ben inanmıyorum hedef fiyatlara hiç inandırıcı gelmiyor baktılar olmuyor portföyden çıkarıyorlar, tamamen insanların aklıyla oynuyorlar ,şirketler iyi olabilir buna sözüm yok ama bankaların hedef belirlemesi tamamen algı.

Enerji, altyapı, ulaşım gibi birçok alanda Türkiye ve yurt dışında küresel ölçekli yatırımları hayata geçiren Kalyon Holding ve Cengiz Holding, Suriye’deki devasa yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.*
    Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara’nın huzurunda, Suriye Sivil Havacılık Otoritesi ile Türkiye’den Kalyon İnşaat, Cengiz İnşaat, TAV, Katar’dan UCC ve ABD’den Assets Investments şirketleri arasında 4 milyar dolar tutarında stratejik iş birliği anlaşması imzalandı.
    Anlaşma kapsamında, Kalyon İnşaat ve Cengiz İnşaat’ın aralarında bulunduğu konsorsiyum tarafından; Şam Uluslararası Havalimanı tesislerinin rehabilitasyonu gerçekleştirilecek ve eş zamanlı olarak yeni tesisler inşa edilecek.
    Toplam 4 fazda gerçekleştirilecek kademeli kapasite artışıyla, 8 yıl içinde havalimanının yıllık yolcu kapasitesi 31 milyona çıkarılacak.*
    7 milyar dolarlık stratejik enerji yatırımına imza atmışlardı
    Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara’nın huzurunda, Suriye Enerji Bakanlığı ile Türkiye’den Kalyon Holding ve Cengiz Holding, Katar’dan UCC ve ABD’den Power International şirketleri arasında mayıs ayında 7 milyar dolar tutarında stratejik iş birliği anlaşması imzalanmıştı.
    Söz konusu anlaşma kapsamında; Kalyon Holding ve Cengiz Holding’in de aralarında bulunduğu konsorsiyum tarafından gerçekleştirilecek 5000 MW’lık enerji yatırımının tamamlanmasıyla, yıllık yaklaşık 35 milyar kWh elektrik üretimi öngörülüyor. Bu sayede; Suriye’nin elektrik ihtiyacının çok önemli bir bölümünün karşılanması planlanıyor.
    “Yatırımlarımız bölgesel kalkınmaya ve istikrara destek, geleceğe miras olacakâ€
    Suriye’deki yatırımlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kalyon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murathan Kalyoncu; “Yerli ve milli bir şirket olarak, tam 81 yıldır faaliyet gösterdiğimiz her coğrafyada insanı odağımıza alarak, gelecek nesillere miras kalacak eserler bırakmayı amaçladık. Ülkemizi uluslararası alanda gururla temsil edeceğimiz; insanlığa, doğaya ve çevreye katkı sunabileceğimiz projeleri gerçekleştirme gayretinde olduk.
    Bu kapsamda, Türkiye’nin en büyük alt yapı projesi olan İstanbul Havalimanı’nın inşaatını, Cengiz İnşaat’ın da içinde bulunduğu konsorsiyumla 42 aylık rekor bir sürede başarıyla tamamladık. Ardından, yıllık 90 milyon yolcu kapasitesiyle küresel çapta bağlantı merkezi sıralamasında dünya liderliğine taşıdık.
    Kaynak foreks bugün. Ytd

Tavşan 2 sene koşuşturdu diğer havacivaları yakalayamadı ama bir süre yatay aşağı yukarı yapacak dediydim. O görüntü devamke. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Tavşan 2 sene koşuşturdu diğer havacivaları yakalayamadı ama bir süre yatay aşağı yukarı yapacak dediydim. O görüntü devamke. Ytd
    Thy yakaladiydik 80 kademe fark oluştu çok fazla

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by masm32 Yazıyı Oku
    Thy yakaladiydik 80 kademe fark oluştu çok fazla

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam selamlar. Ne kadar sürünür bilmek çok zor ancak gözlerden kaçmasın diye yazayım yeniden.
    Yabancı oranı gitgide artıyor aslında diğer kısımların satışlarını topluyorlar kanımca ve onun baskısı ile bir düşüş ya da el değiştirme sebepli düşüş mevcut. Sanki belli bir fiyat aralığında anlaşılmış ve o fiyatlardan mal değişimi mevcut.
    Bunun ne kadar bir süreç alacağını kestirmek zor. 3 ayda sürebilir 15 ayda! Pandemi öncesi yabancı oranı yüzde 95 üzerindeydi pandemi de yüzde 55 civarına kadar düştü. Pandemi öncesi pd 4-4.5 üzeriydi. Ytd

Tombul kuş Pandemi öncesi 20 leri görüp pamdemide 7 civarıydı. Bu ise 30 küsürlerden 13.07 ye düştü. Tombul kuşu yakalamayı bırak fark atmış olmamız lazımdı çoktan. Pegiyi kıyaslamıyorum zaten 100 liradan 20 liraya oradan 1000 liraya ve sonrası bölünme.
    Bunu diğerlerinden ayıran özelliğini kullandığı için bu fark var! Neymiş o özellik? Uçamayışı
    Ytd

Sayfa 111/112 İlkİlk ... 1161101109110111112 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •