Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

sindo anlamakta zorlanıyorsunuz heralde. anket miş falan.. artık eskiyi unutun bunların hiç önemi yok. !

şunu kabullenin artık

bu ülke. belli çeteler, derin devlet, ve bir grup sistem ile ele geçirilmiş bir ülke

son seçim olduğunda.. boşuna . size değil ( akpye oy atanlar ) çocuklarınıza acıyorum şu saaten sonra diye boşa yazmadım

............

ne abd.. ne england... ne israil. gitsinler istemiyor.

bu sistem kalsın istiyor.

haa vatandaşa hala abd ab siyonozlar bizo gısganıyooo diye falan diye keklemeye devam.

...................

meeletirler adamı...

neeeeeee

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sindo anlamakta zorlanıyorsunuz heralde. anket miş falan.. artık eskiyi unutun bunların hiç önemi yok. !

şunu kabullenin artık

bu ülke. belli çeteler, derin devlet, ve bir grup sistem ile ele geçirilmiş bir ülke

son seçim olduğunda.. boşuna . size değil ( akpye oy atanlar ) çocuklarınıza acıyorum şu saaten sonra diye boşa yazmadım

............

haa vatandaşa hala abd ab siyonozlar bizo gısganıyooo diye falan diye keklemeye devam.

...................

meeletirler adamı...

neeeeeee

kesinlike durumun özeti bu. chp nin elde edeceği en büyük başarı 2023 koşullarında bir seçim sağlamak olur.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    kesinlike durumun özeti bu. chp nin elde edeceği en büyük başarı 2023 koşullarında bir seçim sağlamak olur.
    olacağa değil olana yani sonuca bakmak yeterli değil mi ?

tüm adam akıllı bağımsız gazeteciler içeride.. tüm harici tv lere kapama.. sosyal medyaya engeller.. neredeyse chp ye oy verenlere düşman hukuku..ve içeri atılma korkusu. mafyalara çetelere ganimetlere çetelere çakarlı araç vs vs..

kutuplaşma ve fakirleşme .. çökme...son sürat.

ee zaten daha ne olmasını bekliyonuz ? olağan üstü şart için..

tüm dünyada adalet hukuk gelir dağılımı demokrasi sosyalleşme vs vs vs hepsinde son sıradayız.

hala anketler şunu deyor falan filen.. kim takar reyizin umrunda bile değil anketler.

illa çıkıp birinin .. ülke şu halde diye birinci ağızdan duymak mı

neyse.. viopta short devam.

şöyle adam akıllı bi yüselsede yukarıdan yerine koysak.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

şunu kabullenin artık

............

...................

meeletirler adamı...

neeeeeee

senin dediklerini özal içinde söylüyorlardı ama ne oldu burası Türkiye her an herşey değişe bilir .
    anket olayını neden önemsemiyorsun %34-35 bandına çıkan partinin benim gibi sağ seçmenden oy almış değişim olsun ülke için iyi olur demiş biri için önemli neden şimdi 32 bandına düştüysen rüzgara doğru işiyorsun anlamına gelir , elinde sadece halk gücü kalmışsa masada doğru hamle yapmak zorundasın yoksa senin yukarda anlattıkların bu ülkede her zaman vardı .
    basit örnekmi istiyorsun otopark mafyası vardı deynekçi ispark olarak resmiyete soktular bu yüzden bence sende anlamayı dene daha bunun gibi bir sürü örnek var ben özel biraz aynaya baksın diye anketi koydum yoksa ak varmış chp varmış benim için farketmiyor işimizden dolayı her 2 siyle çalışma imkanımız olduğu için kimin ne bok yediğinden emin ol çok çok farkındayım.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senin dediklerini özal içinde söylüyorlardı ama ne oldu burası Türkiye her an herşey değişe bilir .
    anket olayını neden önemsemiyorsun %34-35 bandına çıkan partinin benim gibi sağ seçmenden oy almış değişim olsun ülke için iyi olur demiş biri için önemli neden şimdi 32 bandına düştüysen rüzgara doğru işiyorsun anlamına gelir , elinde sadece halk gücü kalmışsa masada doğru hamle yapmak zorundasın yoksa senin yukarda anlattıkların bu ülkede her zaman vardı .
    basit örnekmi istiyorsun otopark mafyası vardı deynekçi ispark olarak resmiyete soktular bu yüzden bence sende anlamayı dene daha bunun gibi bir sürü örnek var ben özel biraz aynaya baksın diye anketi koydum yoksa ak varmış chp varmış benim için farketmiyor işimizden dolayı her 2 siyle çalışma imkanımız olduğu için kimin ne bok yediğinden emin ol çok çok farkındayım.
    kolay gelsin

benim bu söylediklerim ülkede herzaman yoktu sindo.

darbe dönemlerinde vardı ..

oraya dikkat et.

herneyse..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •