Ödenmiş sermayesi 5 milyar 921 bin lira
6 aylık bilançodaki net kârı 5 milyar 893 bin lira. görünen köye klavuza bile gerek yok.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
SASA'da bilançonun kötü geldiğini düşünen shortçuları perişan ettiler... Umarım burada da olur...Rusya belirsizliği bu yönde bir atağı engelliyor üstadım o nedenle bu kadar rahatlar...Piyasa değeri diye bir şey kalmadı kağıtta, CCOLA'dan gelen değer bile neredeyse bunu geçecek, böyle bir saçmalık...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Trump'un Avrupalı bazı devlet adamları ve zelenski'yi toplaması, savaşın bitmesi için değil bence. Tamamen daralan tiraceti yeniden canlandırmak. Zaten yaz bitiyor kış yaklaştı. Avrupa yine doğalgaz krizi yaşayacak. Bunun hesabı ile Rusya ile arayı yumuşatma girişimi bunlar ve her iki tarafta tavizler verecek, bu kaçınılmaz. Ben o yüzden zamanın yakın olduğunu düşünüyorum. Yakında haber akışları başlarsa efes hakettiği yerlere hızlı bir şekilde gider.
Bu hissede de short'çular açıkta kalacaktır. Tabi büyükler yine her şeyi erken haber alır, onlara birşey olmaz. Küçük takılan short yatırımcılar için durum sakat.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
AEFES'i Rusya'dan ibaret sanan bir kitle var yatırımcılarda ve gidip gelip bu konuyu işliyorlar bilerek ya da bilmeyerek...Ben bunun bilinçli olduğunu ve profesyonel bir algı yönetiminin parçası olduğunu düşünüyorum...Adamların onlarca fabrikası var başka ülkelerde ve kârlılık düzeyi ortada ancak kimse bunu konuşmuyor...
Rakamlar yalan söylemez, bu algı bir yere kadar iş yapar...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Sahilde efes biramı yudumluyorum
Efes in tadı başka
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri