- Yarın BİST olumlu olur diye umuyorum... Şiir atayım mı?
- Atma lan!
- Yarın BİST olumlu olur diye umuyorum... Şiir atayım mı?
- Atma lan!
Açığa satış yasağının kalkması ile taban göreceğimiz
Hisseleri sabah açar açmaz fark ederiz
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suat KILIÇ
@suatkilic
·
10s
Yeni bir fırtına geliyor…
Emlak vergilerine esas rayiçler fırtınası.
Toplum uykuda, uyanıkların da çığlığını duyan yok.
Emlak rayiçleri 20 katına kadar çıkarıldı. Bu ne demektir? Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, veraset ve intikal vergisi, stopajlar ve tapu harçları da aynı oranda artacak demektir.
Bu vergiler kiralara, gayrimenkul satış rakamlarına yansıyacak. Dün olduğu gibi bugün de kiralar patlayacak. Ağır fatura önce dar gelirlinin sonra tüm emlak sektörünün sırtında kalacak.
Üretimi artırmak yerine vergileri artırmak, istihdam alanlarını çoğaltmak yerine yeni vergiler koymak çıkış değil çöküştür.
Dünün günah keçisi KKM’ydi, günün günah keçisi emlak vergilerindeki fahiş artışlar olacak.
Sempati bitti, empati de mi kalmadı? Hazine’nin dibindeki delikleri tıkamadan ne yapsanız boş.
kkm kim çıkardıysa hesabını onlardan alsınlar , hala halkın cebinden alma derdindeler millet ne zaman uyanacak .
kimse bu paraları vermez yada veremez.
sonra cevdet bey herşey yolunda diyor nasıl yolunda olmaz ışıklı teoriler deneyip sonra halka fatura çıkarırsanız onlara ödetme ile hala tv lere çıkıp güzellemelerle ülke yönetiyormuş yaparsanız olucağı buydu
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Birde hükümet veya CHP nin üst birimlerinde görev yapan birleri burayı okuyorsa bir önerim olacak , bu hafta bir yere gittim oradan memleketinden dönene bir aile ile karşılaştım yolda çocukların saçı uzamış traş olmak istiyorlar Anne ve Babalarını ikna etme derdindeler onlarda şuanda paramız yok vs geçiştiriyor çocukların gözlerindeki buğulu bakışlar beni rahatsız etti .Gerekeni yaptık yalnız bizimki tesadüftü günümüzde saç traşı parası yüksek geliyor insanlara artık önerim ilk okul orta okul zor durumda olan aileler belediyelere müracat yapıp onları saçlarını traş edilmesini sağlamaları bir nevi kent lokantaları gibi her belediye 2 berber kadrolarına katıp sosyal yardım altında bunu yapamz mı prosedür nasıl işler onu bilmiyorum bu önerimi gerekli yerlere taşınmasını rica ediyorum.
tşkl
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
16.07.2024 - 10.12.2024 https://chatgpt.com/g/g-uib6qYHGw-tr...ipt-v5-creator
Devre kesiciler değişti düşüşe engel olacaktır
Gerçi kim düşürürse hesabını sorarlar
Tutunacak tek dalları borsa kaldı millet kazanacağım diye hayal ediyor onuda düşürürlerse imam bile AKP'ye oy vermez artık
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
yarın şimdi neden düşecez ben hala anlamadım .. ev yandı diyemi ?
![]()
Yer İmleri