Sayfa 834/881 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844 ... SonSon
Arama sonucu : 7047 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: Viop LXVI

Piyasalarda kritik gün! Altının kaderi 15.30'da belli olacak
    Hafta başından bu yana rekor üstüne rekor kıran ons altın bugün 15.30'da açıklanacak olan tarım dışı istihdam rakamlarına odaklandı. Altının kaderini belirleyecek olan bu veri öncesi altında yükselişler yaşanıyor. Peki bu veri altın fiyatlarını nasıl etkileyecek? Yeni rekorlar kırılacakmı
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Dr. Barış Esen
    @barisesen
    ·
    5s
    �� Hazır giyimde 35 yıl sonra ilk kez dünya payımız %3’ün, AB payımız %5’in altına düştü.

�� TGSD Başkanı Toygar Narbay:
    “Bu tarihi kırılma noktasıdır.â€

�� Yılın ilk yarısında hazır giyim be tekstilde 55 bin kişilik istihdam kaybı oldu, bu kayıp yıl sonu 100 bini bulabilir.
    https://x.com/barisesen/status/1963827675153285241

her şeyi ben bilirim siyasetinin getirdiği nokta göt kılı olmak isteyenlere duyrulur.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

içerden gene bilgi var badem penta sı ben verdikce aldılar ya yahu.

15.70 bastılar patron satışı var diye 3 milyon lot bende kaptım artı =.40 cent dip diye 13 altında aldıklarımda var.

18 TL üzeri verdim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Belirgin olan durumlarda yön tayini vermezler kimse para kazanmasın diye bu yüzden ya piyasa kapalı iken olur yada kimse beklemezken

Demek istediğim YSK sonucu çokta önemli olmayacak bence tabiki
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

[URL="[url=https://hizliresim.com/nswxdmc][/url]"][url=https://hizliresim.com/nswxdmc][/urlL]

ufak ufak takılıyorum YTD
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    O zaman kutupta ki adam inançsız olmazmı bu kafa ile yada mantıken Araplar çölde olduğu için dahada inançlı oluyorlar ��
    Ben kimseyi terletmeyeyim de kimsenin canını yakmayayım da... Canımı yakanı da affederim hemencek hatta vücudumu öyle büyüt ki cehennemde kimseye yer kalmasın noktasındayım. Kimsenin bana zulmünden dolayı cezalandırılmasından mutlu olmam. Kerem abiyle bu noktada buluşuyoruz... Ama örneğin Özgecan, Narin, İlayda canlarını yakanları affeder mi bilmem.

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Ben kimseyi terletmeyeyim de kimsenin canını yakmayayım da... Canımı yakanı da affederim hemencek ben ki Kerem abiyle bu noktada buluşuyoruz... Ama Özgecan, Narin, İlayda canlarını yakanları affeder mi bilmem.
    Daha niceleri var net asılmalı onlar.İdam isterik tabili liyakatlı ve ahlaklı dürüst hakimlerce

Berlinde hakim var yada Vazifesinin insanlarınca

Tarafgir olmadan.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

keşke eccük daha asels cortlasaymışım...

Sayfa 834/881 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •