Sayfa 461/462 İlkİlk ... 361411451459460461462 SonSon
Arama sonucu : 3692 madde; 3,681 - 3,688 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1. Türkiye maçı için Gürcistan'a gittim. 10 yıl önce yine gitmiştim. Sarp sınır kapısından geçince Batum'da köy havası varken şehir acayip gelişim göstermiş. Bizim taraf ise halen aynı - sıfır gelişmişlik. Tiflis ise bir Avrupa şehri olmuş. Yerler temiz, gürültü patırtı yapan yok, sokak müzisyenleri vs.., her yer yeşillik, mimari yapıyı pek bozmamaya çalışmışlar. Oraya gidince bir kez daha gördüm ki bizim para pul olmuş.

2. Aynı mı?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,982
     Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    Türkiye maçı için Gürcistan'a gittim. 10 yıl önce yine gitmiştim. Sarp sınır kapısından geçince Batum'da köy havası varken şehir acayip gelişim göstermiş. Bizim taraf ise halen aynı - sıfır gelişmişlik. Tiflis ise bir Avrupa şehri olmuş. Yerler temiz, gürültü patırtı yapan yok, sokak müzisyenleri vs.., her yer yeşillik, mimari yapıyı pek bozmamaya çalışmışlar. Oraya gidince bir kez daha gördüm ki bizim para pul olmuş.
    Bizden hariç her ülke böyle,eller ileriye biz geriye,en kötü olanıda dışarıylan ilişkinin kesilmesi,işte ondan yabancı para girmiyor ülkeye sadece giren kara para oda aklanmak için...

Alıntı Originally Posted by slamdunk393 Yazıyı Oku
    Türkiye maçı için Gürcistan'a gittim. 10 yıl önce yine gitmiştim. Sarp sınır kapısından geçince Batum'da köy havası varken şehir acayip gelişim göstermiş. Bizim taraf ise halen aynı - sıfır gelişmişlik. Tiflis ise bir Avrupa şehri olmuş. Yerler temiz, gürültü patırtı yapan yok, sokak müzisyenleri vs.., her yer yeşillik, mimari yapıyı pek bozmamaya çalışmışlar. Oraya gidince bir kez daha gördüm ki bizim para pul olmuş.
    Trabzon arap dolmuş trabzonda rizede samsunda giresunda sahilde ev yapacak arsa kalmamış. Yeni yapılanlar göğü deliyor. Boktan bir şehirleşme keşke aynı kalsa. Onların yaylalara gidin bakın bide gelin bizim yaylalara
    Onlarda heryer yeşil ev bile görmen zor bizde nerdeyse yaylaya apartman yapacaklar her yer bneton yığını her yer çöplük
    Son düzenleme : ayhan53; 07-09-2025 saat: 11:08.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Trabzon arap dolmuş trabzonda rizede samsunda giresunda sahilde ev yapacakmarsa kalmamış. Yeni yapılanlar göğü deliyor. Boktan bir şehirleşme kesşke aynı kalsa. Onların yaylalara gidin bakın bide gelşn bide bizim yaylalatira
    Onlarda heryer yeşil ev bile görmen zor bizde nerdeyse yaylaya apartman yapacqkal çr neton yığını her yer çöplük
    Yangınlar uçak almak yok yağmura kalmış.

Siyanürlü altın

kömür diye giden Zeytinlikler.

Ben im içimdeki hissiyat yağmalanıyoruz.

Elimizde bir şey bırakmıyacaklar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Adalet kalmadı hakkaniyet artık ne dersen de.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,982
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Yangınlar uçak almak yok yağmura kalmış.

Siyanürlü altın

kömür diye giden Zeytinlikler.

Ben im içimdeki hissiyat yağmalanıyoruz.

Elimizde bir şey bırakmıyacaklar.
    Adamlar ülkenin köküne yiğdin suyu dökmeye gelmiş,yiğdin giresuna özdeş bir bitkidir kökü çok zehirlidir çevremizde kötü olaya bu deyim kullanılır, artık ne dersek diyelim ülkeye yapılan kötülüklerin serisi,sorsa şunu bunu yaptık derler,amaç yargılanacakları zaman savunmasında bunu kullanacaklar,götürülen ülke değerlerini görmezden gelecekler,ama hak ettikleri cezayı alacaklar çalıp,çırptıklarını geri kusacaklar bunun kaçarı yok,yok,yok...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,982
    Tak parti ekonomimize övgüler yağdırıyor şöyle,böyle büyüdük diye,hepsini geçtik,ülkeden kaçan gerçek yatırımcılar neden hala gelmiyor,tabiki gelmez hepsinin fason olduklarını görüyorlar,ossuruklan göğüde boyadığınızı görüyorlar,ilk başta YARGIYI HALKA KARŞI SOPA OLARAK KULLANDIĞINIZI GÖRÜYORLAR,CHP KARŞITLIĞINIZ SON HIZLAN DEVAM EDİYOR ADAMLARIN İL YÖNETİMİNE BİLE KENDİ SEÇTİĞİNİZ KAYYUMU ATIYORSUNUZ,yetmez gibi polis ordusuylan korumaya kalkıyorsunuz...

Sayfa 461/462 İlkİlk ... 361411451459460461462 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •