Sayfa 663/664 İlkİlk ... 163563613653661662663664 SonSon
Arama sonucu : 5312 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Aktif kademeye yüksek miktarlarda satış yazıp alt kademeye sembolik emirler göndererek robotları satışa zorlamak...Son 15 günlük AKD'ye bakacak olursak şimdiye kadar epey başarılı oldular...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Aktif kademeye yüksek miktarlarda satış yazıp alt kademeye sembolik emirler göndererek robotları satışa zorlamak...Son 15 günlük AKD'ye bakacak olursak şimdiye kadar epey başarılı oldular...
    İş bankası son dönemde bu olayı çok yapıyor. MEsela ieyho'da da bu tarz işlemlere aracılık ediyorlar. Bizzat aradım dedim bakın tahtada manipüle edecek hareketler yapıyorsunuz; biz değil biz aracıyız müşterimiz yapıyor ama uyaralım dediler..Ama nafile tabi.

3. Elimde az bir miktar OYAKC de var ve haftalık kaybı %12,3...Rusya haberini *olumsuz algılayanların* satışlarına rağmen AEFES haftalık kayıp %11,9... Her iki şirketin aylık kayıp oranları kafa kafaya...%8 civarı...

*Olumsuz algılayanlar diye ôzellikle yazdım, çünkü bana göre tüm belirsizliği ortadan kaldıran gayet net bir haberdi halbuki...Ama başka gôrüşte olanlar -şimdilik- fiyata daha fazla etki etmiş gibi duruyor...

Diğer yandan, algoritmik işlemler finansal veri, favök, PD/DD, emsal şirketlerin performansı şu bu yani işin reel tarafını dinlemiyor...Son 2 yıldır tamamen spekülasyonla yönetilen bir piyasa var maalesef...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4.  Alıntı Originally Posted by alpertunga.akkus Yazıyı Oku
    İş bankası son dönemde bu olayı çok yapıyor. MEsela ieyho'da da bu tarz işlemlere aracılık ediyorlar. Bizzat aradım dedim bakın tahtada manipüle edecek hareketler yapıyorsunuz; biz değil biz aracıyız müşterimiz yapıyor ama uyaralım dediler..Ama nafile tabi.
    Bence doğru cevap vermişler.

Onlar aracı, müşteri kaybetmekten ödleri kopuyor.

Manüpilatif hareketi necip Türk milletinin yatırımcı olan çakalları yapıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence doğru cevap vermişler.

Onlar aracı, müşteri kaybetmekten ödleri kopuyor.

Manüpilatif hareketi necip Türk milletinin yatırımcı olan çakalları yapıyor.
    Bu konuda Fiyat ve işlem hacmi arasındaki ilişki:

Yatırımcılar için stratejik rehber'i ni iyi okumak, içselleştirmek lazım.

Bir de Teknik Analiz denilen saçmalığa inanmamak lazım.

https://www.hisse.net/haber/fiyat-ve...k-rehber-16384

6. endekste, 55 günlüğe daha dokunmadık.... yine de 2 soru ile karşılaşıyoruz..

1- dokunup, dönecek miyiz..
    2- dokunup, kıracak mıyız..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by rcptksn52 Yazıyı Oku
    Son dönemde piyasalarda yaþanan dalgalanmalar ve manipülatif hareketler, yatýrýmcýlarý tedirgin ediyor. Hissedarxd'ýn belirttiði gibi, bazý yatýrýmcýlar aktif kademeye yüksek miktarlarda satýþ yazarak, robotlarý satmaya zorlayabiliyor. Bu durum, özellikle algoritmik iþlemlerin artmasýyla daha da belirgin hale geldi. Geçtiðimiz günlerde AEFES ve OYAKC gibi hisselerde yaþanan kayýplar, bu tür spekülatif hareketlerin bir sonucu olarak deðerlendirilebilir.

Endeksin 55 günlük ortalamaya henüz ulaþmamýþ olmasý, yatýrýmcýlarýn belirsizlik içinde kalmasýna neden oluyor. Burada iki önemli soru öne çýkýyor: Endeks bu seviyeye dokunup dönecek mi yoksa kýrýlma yaþayacak mý? Eðer kýrýlma olursa, bu durum piyasalarda daha büyük bir satýþ dalgasýna yol açabilir. Yatýrýmcýlarýn, piyasa dinamiklerini ve teknik analizleri dikkatle takip etmeleri büyük önem taþýyor. Sonuç olarak, spekülasyonlarla yönetilen bu piyasada temkinli olmak ve doðru analiz yapmak, yatýrýmcýlar için hayati bir gereklilik haline gelmiþtir.
    yazılarınız okunmuyor....
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

8. Pardon problemtýr çönzecem benimle ilgili

Sayfa 663/664 İlkİlk ... 163563613653661662663664 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •