Artan

286,25 9.99 17:33
36,84 9.97 17:16
21,06 9.97 17:31
23,86 9.95 17:28
11,49 9.95 17:32
Artan Hisseler

Azalan

23,76 -10 17:32
42,32 -10 17:30
127,80 -10 17:33
24,30 -10 17:33
193,70 -9.99 17:31
Azalan Hisseler

İşlem

19.893.005.348,40 17:33
14.214.172.261,50 17:33
8.688.197.491,44 17:33
8.009.328.786,75 17:33
7.416.318.449,38 17:33
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    TEKNIK ANALIZ......by kuzu.....

BIST 100.....8500 ENDEKSE INEREK DIPLEMISTIR.....

daha sonra 10 900 e cikarak FAKE BI CIKISLA.....cikisa istirak eden herkesi yatirip ikmistir uc gunde 8800 e inmistir....bu SILKELEMEDIR.....

burada MALA GIRDIK YUVARLAK 9000 ENDEKS.....

SONRA.....ilk ANA DALGA CIKISINI YAPTI.....11 600 E....DUZELTME ALLAHIN EMRIDIR BURADA....SPEKULATIF KAARTLARI SATTIK....BORSAYI SHORTLADIK.....

DUZELTME geldi.....boyle bir cikista duzeltme hedefi FIBO 50 dir.....oda 10 350 dedir.....10 400 e indik....

az biraz cikip.....yeniden SILKELEME ile 10 200 e dogru.....oradan....TRANSIT 14 000 E GIDER....ARALIK AYINDA....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

daha sonra 10 900 e cikarak FAKE BI CIKISLA.....cikisa istirak eden herkesi yatirip ikmistir uc gunde 8800 e inmistir....bu SILKELEMEDIR.....

SONRA.....ilk ANA DALGA CIKISINI YAPTI.....11 600 E....DUZELTME ALLAHIN EMRIDIR BURADA....SPEKULATIF KAARTLARI SATTIK....BORSAYI SHORTLADIK.....

DUZELTME geldi.....boyle bir cikista duzeltme hedefi FIBO 50 dir.....oda 10 350 dedir.....10 400 e indik....

az biraz cikip.....yeniden SILKELEME ile 10 200 e dogru.....oradan....TRANSIT 14 000 E GIDER....ARALIK AYINDA....

BURADA....az biraz cikacak....dedigimden neyi kastettigimi daha sonra yazacagim....

ikinci SILKELEMEDE.....benim gibi DINAZORLARI maldan indirmeye calisacak....emme NAFILE....IKSE INMEM.

IKILI TEPE....yani 10 600.....orada dusunecegim....TURKIYE-ISRAEL nedeniyle.

degerli okuyucularim....

sizleri.....dusuncelerimle ilgili bilgilendirdim....NE DIYORSAM ODUR....BU ALEMDE RACONLARI BEN KESERIM.....dusuncelerimi degistirecek tek sey var....unutmayin....TURKIYE-ISRAEL-SURIYE.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

BURADA....az biraz cikacak....dedigimden neyi kastettigimi daha sonra yazacagim....

ikinci SILKELEMEDE.....benim gibi DINAZORLARI maldan indirmeye calisacak....emme NAFILE....IKSE INMEM.
    Emmi bu elyotçular yine 200 usd son bacak inmeli demeye başladılar

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi bu elyotçular yine 200 usd son bacak inmeli demeye başladılar
    BENDE DIYORDUM......

fekaat.....tuncer.....

TURK OLIGARG COK ZORDA.....CAN HAVLINDE....CIKISTAN BASKA HICBIRSEY KURTARAMIYOR ONU....EMPATY YAP....deki butun sirketlerin sahibi sensin...bi dusun....canini nasil kurtarirsin..

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BENDE DIYORDUM......

fekaat.....tuncer.....

TURK OLIGARG COK ZORDA.....CAN HAVLINDE....CIKISTAN BASKA HICBIRSEY KURTARAMIYOR ONU....EMPATY YAP....deki butun sirketlerin sahibi sensin...bi dusun....canini nasil kurtarirsin..
    Gösterdik grafik ile. Biraz sektör tecrüben olsa biraz orta üstü bir şirkette çalışmışlığın olsa zaten bilirsin bazı şeyleri. Oligark falan mevzusu değil bu iş. Yarın Ülke komple savaşa girsin hepsi tık londra los angels roma paris cannes de.
    Ha bilgi diyorsun. Yazdığın herşey tutarsın. HATIRLA
    Ne diyordun. 9000 den aşağı basacak başkası kurtarmıyor. Basacak insanları dökecek. Bende ne demiştim. Buradan basarak mal alamaz. Yukarı sürmesi lazım. Hatta işin matematiğini de yapmış idim. Biraz yükselse millet ne var ne yoksa satacak durumda idi çünkü.Dikkate bile almadın. Benim dediğim olur basacak diyordun. Haşırt diye aldı ?
    Bilgi adı altında dediğin şeyler de süper yanlış. İnsanları çok yanıltıyorsun ? Bilgi veriyorum adı altında yapıyorsun birde.

IKILI TEPE....yani 10 600.....orada dusunecegim....TURKIYE-ISRAEL nedeniyle.

degerli okuyucularim....

sizleri.....dusuncelerimle ilgili bilgilendirdim....NE DIYORSAM ODUR....BU ALEMDE RACONLARI BEN KESERIM.....dusuncelerimi degistirecek tek sey var....unutmayin....TURKIYE-ISRAEL-SURIYE.
    İkili tepe yani 10.600 demisiniz. Yanlışlıkla 11.600 yerine 10.600 mü yazmışsınız?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    İkili tepe yani 10.600 demisiniz. Yanlışlıkla 11.600 yerine 10.600 mü yazmışsınız?
    haklisin....

COK KISA VADE....EYLUL SONUNA KADAR....GRAFDAKI GIBI....KONSOLIDASYON BOLGESI....IKNA TURLARI....

image cdn free

bu TEKNIK ANALIZIME az biraz ilavelerim olacak....az sabredin....cuma gunu tumunu asacagim usaglar....

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •