Burayı okudukça aklıma geliyor
https://youtu.be/weH88agWQYI?si=YR34EUKIupE8RHIn
Olabilir pek ala mümkün. Ben burada nick takip ediyorum. Misal ismi lazım değil bir hisse başlığında aylardır offline olan 3 farklı nick 2 saat ara ile gir çık yapmışlar. Şans? Tesadüf ? Yok canım olmaz öyle şey? Bu 3 ü de hisse tepelerde iken forumda birbiri ardına mesaj atıp hisse köpürtüyorlardı. Şans? Tesadüf ???
o zamanda şimdiki gibi yaptın.. o zaman dedimki savunduğun görüşünü teknik analizle açıkla da ne söylemeye çalıştığını anlayalım ..sen dedinki ben grafik koymam sen at üzerinde konuşalım..neyse grafiği ben attım ve bu sefer benim dediğimi sulandırdın..
sen busun ..o yüzden kuzu dayuya dedimki bu zaten böyle ..sana cevap vermiyorum ona diyorum ben..
bak kuzu dayu net..açık açık yazmış adam sağolsun..bu düşüncesi görüşü bile anlayana bir insanlıktır..
burda akşama kadar yazı yaz..ama boş..
mala anlatır gibi açık açık bunlara yazarsın yine anlamazlar yine cevap yazarlar .![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
çarşamba pazarına gideyim..tartışmayın boşver..para kazanıyorsanız sorun yok..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri