Bitcoin BİST korelasyonu yok muydu buralarda vardı bugün kurtarmaz mı? [emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bitcoin BİST korelasyonu yok muydu buralarda vardı bugün kurtarmaz mı? [emoji23][emoji23]
Türk hackerlar İsrailli bakanları hackledi, savunma bakanını görüntülü aradı
Türk hackerların İsrail Savunma Bakanı Katz’ı görüntülü araması ve üst düzey yetkililerin telefon numaralarını ifşa etmesi İsrail’de büyük yankı uyandırdı. 7 Ekim’den bu yana artan siber saldırılar güvenlik açıklarını gözler önüne sererken, hükümetin birçok ismi numaralarını değiştirmek zorunda kaldı.
Vay vay vay
İşte bunlar ile gelin bize
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Lûbe Ayar
@lubeayar
·
9s
�� ÖZEL HABER
“SERVETİMİZE ÇÖKTÜLER
KORKTUK, YURT DIŞINA KAÇTIK!â€
✅ Merhum iş insanı Ömer Saçaklıoğlu’nun oğlu Mehmet Saçaklıoğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yardımını beklediklerini belirterek Rezan Epözdemir hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Saçaklıoğlu, az önce bana verdiği bilgiler ışığında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
✅ Mehmet Saçaklıoğlu, eski Galatasaray Başkanvekili olan ünlü avukat Rezan Epözdemir’in adliyelerdeki gücünü kullanarak annesi Emine Saçaklıoğlu’nun servetini gasp ettiğini öne sürdü.
✅ Mehmet Saçaklıoğlu, “Aşağıda listesini verdiğim gayrimenkullerimiz, Elif Saçaklıoğlu ve Özüm Saçaklıoğlu Bektaş, eşi Yusuf Bektaş, kuzenim Vedat ve Vahit Saçaklıoğlu tarafından sahteliğini kanıtladığımız imzalarla bizden çalınarak Koray Yaşar Atamyıldız, Abdurrahman Oğuz Serim ve Rezan Epözdemir’in kayınvalidesi Hülya Kurtaran’ın üzerine türlü oyunlarla geçirildi. Yıllardır mahkeme kapılarında sürünüyoruz. Anneme tutuklama kararı çıkardıkları için korktuk ve Türkiye’yeden kaçtık. Geri dönemiyoruz. İstanbul Başsavcımızdan yardım bekliyoruz.â€
✅ “Gasp edilen gayrimenkullerimiz ise şunlar:
- Kemerburgaz’da 18 dönüm arazi
- Küçükçekmece Blue Lake sitesi 251 adet taşınmaz (Karmen)
- Sarıyer Zekeriyaköy’de 150 dönüm arsa
- Göktürk’te otoyol yanında 55 dönüm arsa
- Beykoz’da 2. köprünün hemen altında onlarca değerli taşınmaz
- Etiler’de natamam halde 8 katlı iş merkezi
- Bebek’te çok katlı villa
- Bebek’te ofis
- Yeni Akmerkez yolu Four Seasons Private Residences'ın ilerisinde 1883 m2 arsa
- Levent Kule’de 205 ve 331 no’lu bağımsız bölümler
- Florya Akvaryum AVM,
- Crowne Plaza Hotel
- Bakırköy Şenlik Mah. 24.675 m2 arsa - Galatasaray Florya Tesisleri’ne bitişik arsa
- Bakırköy Şenlik Mah. 39.630 m2 arsa
- Atatürk Ormanı yanında arsaâ€
https://x.com/lubeayar/status/1966248411394453826
can holding hikayesi bu avukattan sonra patladı ,
bu iş öyle basit bir iş değil çıkıyorsun 3-5 ay önce ciner grubunun basın grubunu bu adamlara aldırıyorsun sonra pat bu işler oluyor ,
dedikodu çok ak parti içindeki kavgalardan bahsediliyor iddialar bu yönde, bu grupla çok sıkı fıkı olan siyasetçiler var.
hükümet nerden geldiği belli olmayan paraları buraya getirebilirsin demedimi dedi şimdi suçlama ne masak üzerinden 86 milyar tl den bahsediliyor.Kendi işlerinde kavganın sonucu bu işler bana göre gelen dedikodularda öyle.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Şamil Tayyar
@samiltayyar27
·
23s
Can Holding’e bağlı Show TV, Habertürk ve Bloomberg dahil 121 şirkete el kondu.
Holding, 254 milyon liralık suç gelirini aklamak, 88 milyar liralık kaynağı belirsiz geliri kullanmakla suçlanıyor.
Suç örgütü kurmak, dolandırıcılık, kaçakçılık ve kara para aklama iddiasıyla patronlar dahil 10 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Operasyonu önlemek için son günlerde kendini paralayan çok kişi oldu, güçleri yetmedi.
Örgüt üyelerinin ‘yargının tanrısı’ diye tanımladıkları dostlarının gücü de kifayetsiz kaldı.
‘Ağabey’ dedikleri Kenan Tekdağ’ın gözaltına alınması, tutuklu avukat Rezan Epözdemir’in bile gardını düşürdü.
‘Beni kurtarın yoksa konuşurum’ dercesine aba altından sopa gösterdiği sosyal medya paylaşımını kaldırdı.
Velhasıl, yeni sürprizlere açık, cesurca, büyük bir operasyon.
İzleyelim.
https://x.com/samiltayyar27/status/1966043011860795395
mesala alıntıladığım bölge çok ilginç geldi kim kimler bunlar bakalım orta yol bulunup kapanacakmı yoksa gerçekten altta yatan pislikler temizlenecekmi
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Bu nasıl servet? Felaket fakiriz alüminyum
Bu oligaaaaarrrrrkkkkları kurtarmak için hükümet borsayı tutmayacak mı?
Sabah sabah bu ne acımasız kayış
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri