BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Ok . Şu son 2 senelik TEKNO şirket çılgınlığından faydanamamış nadir şirketlerden. 2006 fiyatlarından işlem görüyor. Hisse özelinde derdi nedir araştırmak lazım. Sadece TA bakarsak evet Bak uzun vade için olabilir güzel duruyormuş
Bir mahkemesi bir kısıtlaması üretim bandında süper bir işlemcisi vardır 1 hafta içinde bile 40 ı yakabilir. Yani. (bilmiyorum ama çılgın bi piyasa ABD )
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Gel abi. Aynen. Bende 3 aydır falan trade yapıyorum . BIST gittikçe LEŞ gözükmeye başladı gözüme. Sıtkım sıyrıldı yeminle. Paranda dolar üstelik NASDAQ da. viob falan bana göre değil. Hazret rusya çin mi buyurmuş. TL yi bitirirler yine bunlar rotayı yine bu eksene kırdılar belli.
Son düzenleme : Mathias; 18-09-2025 saat: 19:13.
Oooo güzel işAllah bereket versin.
Tekniğe hakim adam, grafiğin çalıştığı her yerde iş yapar vesselam.
EK: Yalınız yılsonuna kadar, "yurtdışı hisse senedi kazancı" beyannamesi nasıl verilir meselesini de araştırmak lazım
Şimdiden çocukların eğitim giderleri, ailenin sağlık giderleri vb. için faturaları toplamaya başla üstadım![]()
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Yer İmleri