Artan

36,84 9.97 13:21
21,06 9.97 13:21
23,86 9.95 13:21
11,49 9.95 13:20
192,50 9.87 12:55
Artan Hisseler

Azalan

13,50 -10 13:22
127,80 -10 13:22
23,76 -10 13:22
193,70 -9.99 13:22
9.982,50 -9.99 13:16
Azalan Hisseler

İşlem

9.881.233.292,80 13:22
8.760.102.316,06 13:22
7.280.600.596,78 13:22
5.181.221.934,64 13:22
4.216.782.610,75 13:22
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8066 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LXVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Hakim değilim. Estafurullah. Sadece bende haziran gibi hesap açıp oynamaya başladım. Arkadaşla falan konuşuyoruz. Şunu sorduk. Grafik minare ABD borsalarında. Bizler girmişiz burada hisse alıyoruz satıyoruz. DOW 15.000 20.000 25.000 almamışız. 45.000 den ne alalım diye bakıyoruz. Bu işte bir gariplik yok mu dedi eleman. Yani. Sonra baktım pıtırak gibi yabancı yatırım kanalları açılmaya başlamış herkes DOW nasdaq maşallah . Misal sen 32 den INTEL almışsın 32 yi en son 2024 temmuz da görmüş bi haber bişi bi bilanço (herhalde) haşır 19 a kadar bir kaç günde düşmüş. Yani orada işler çok sert ve bizdeki gibi işlemiyor piyasalar. Çok iyi ING bilmek çok iyi takip etmek lazım. Misal google ın chrome yüzünden mahkemesi varmış Baktım sürünüyo google ALPHABET diye geçiyo. Mahkeme google dan yana karar verdi diye 12+ gapli açtı. Biliyor muydu takip ediyor muydun haberin var mıydı. Mesela. 5 dk lık TA yada 1 saat 4 saat likler güzel çalışıyor falan . SMCI takip ediyordum güzel de kazandım. 43 lerden 62 lere gelirden aldık sattık aldık sattık 19 dolar gidişin 14 dolarını falan yakaladım. Bilanço açıklayacak ben çekindim çıktım. Haşırt bir açıkladı 47 oldu sn ler içinde afterhours da.
    Hala da 43 44 lerde.
    Yani demem o ki bu iş çok yayıldı Herkes şimdi oralardan hisse alma derdinde. Aklıma 2021 bitcoin çılgınlığı geldi.
    32 den almadım 22 maliyet ilk 32 yapıcam sonra 52 bunlar benim teknik bantlarım.
    ABD yıkılırsa 52 çöp olur ama grafımızı çizdik kenarda bekliyoruz
    ABD borsalarında %7-8 bir düzelme olsa iyi olur sonra yukarı devam
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    32 den almadım 22 maliyet ilk 32 yapıcam sonra 52 bunlar benim teknik bantlarım.
    orada %7-8 bir düzelme olsa iyi olur sonra yukarı devam
    Ok . Şu son 2 senelik TEKNO şirket çılgınlığından faydanamamış nadir şirketlerden. 2006 fiyatlarından işlem görüyor. Hisse özelinde derdi nedir araştırmak lazım. Sadece TA bakarsak evet Bak uzun vade için olabilir güzel duruyormuş
    Bir mahkemesi bir kısıtlaması üretim bandında süper bir işlemcisi vardır 1 hafta içinde bile 40 ı yakabilir. Yani. (bilmiyorum ama çılgın bi piyasa ABD )

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    mathias sen yabancı borsalara hakimsin yazdıklarına göre ben teknik olarak ıntel aldım önce 32 1 sene içinde ABD karışmazsa 52 yapıcam tahtayı
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ABD borsalarında %7-8 bir düzelme olsa iyi olur sonra yukarı devam

matias ben yapıcam dersem yaparım teknik benim işim 32 gördü güzel dolar kazandık.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

matias ben yapıcam dersem yaparım teknik benim işim 32 gördü güzel dolar kazandık.
    20 lerdeyken konuşmuştuk..o zaman aldığım hisselerin %90 ı uçtu..Şimdi prim yapmamış yeni yeni kıpırdayan 2 hisse kaldı.Onlara geçiş yapıyorum..Pypl ve Adbe..bunlara bir bak..güzel noktalardalar..y.t.d.
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Müthiş. Benim de (isim vermim şimdi) dün sattığım hisse yüzde 5 artıda. BIST den yine dün aldığım ise yüzde 1 eksi. BIST iyice lağım çukuru olarak gözüme gözükmeye başladı. Kapatıp gitmemiz lazım burada herşeyi.

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Müthiş. Benim de (isim vermim şimdi) dün sattığım hisse yüzde 5 artıda. BIST den yine dün aldığım ise yüzde 1 eksi. BIST iyice lağım çukuru olarak gözüme gözükmeye başladı. Kapatıp gitmez lazım burada herşeyi.
    Hisse fln almıyorum artık sadece viob da trade ediyorum
    Hisse almayı da düşünmüyorum
    Alternatif birsey bulmak lazım yabancı borsalara geçmeyi düşünüyorum Hisse icin

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Hisse fln almıyorum artık sadece viob da trade ediyorum
    Hisse almayı da düşünmüyorum
    Alternatif birsey bulmak lazım yabancı borsalara geçmeyi düşünüyorum Hisse icin
    Gel abi. Aynen. Bende 3 aydır falan trade yapıyorum . BIST gittikçe LEŞ gözükmeye başladı gözüme. Sıtkım sıyrıldı yeminle. Paranda dolar üstelik NASDAQ da. viob falan bana göre değil. Hazret rusya çin mi buyurmuş. TL yi bitirirler yine bunlar rotayı yine bu eksene kırdılar belli.
    Son düzenleme : Mathias; 18-09-2025 saat: 19:13.

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Oooo güzel iş Allah bereket versin.
    Tekniğe hakim adam, grafiğin çalıştığı her yerde iş yapar vesselam.

EK: Yalınız yılsonuna kadar, "yurtdışı hisse senedi kazancı" beyannamesi nasıl verilir meselesini de araştırmak lazım
    Şimdiden çocukların eğitim giderleri, ailenin sağlık giderleri vb. için faturaları toplamaya başla üstadım
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •