Alıntı Originally Posted by syvotali Yazıyı Oku
Degerli alkim liler. Gelin size bir seyler anlatacagim.

2024 genel kurulunda twitterda ugur denen bir borsaci ve sozde doktor alkim yazmaya basladi.

Hisse o gun tavanladi. O gunden sonra da onlarca kez alkim ovdu. Daha sonra bu ve arkadaslari bir fon kurdular. Bilin bakalim icinde hangi hisse yok ?

Evet dogru bildiniz. Fonun yuzde 0.1 i bile alkim almamislar. E simdi sormazlar mı adama. @druars madem alkim o kadar iyi neden portfoyune almadin?

Her zaman dedim cakma doktor fena pazarladi alkim i millete. Dogrusu genel kurulda ne kadar komisyona anlasti hep ogrenmek istedim.

Rahat uyuyor musun doktor Ugur ?
Ya tam anlamadın yada bilinçli olarak eksik anlatıyorsun. Uğur beyi tanımam sadece twiterda yazılarını faydalı buluyorum ve takip ediyorum. Uğur bey şirke hakkında olumlu beklentilerini gerekçeleriyle anlattı, 2025te iyi performans göstermesini bekliyorum dedi. Soneasında şirket daha önce açıkladığı kağıt fabrikası ve potasyum sülfat gübre yatırımı ile ilgili beklentileri öteleyince tekrar açıklama yaptı 2026da iyi performans bekliyorum dedi. Anlattıklarında bir yanlışlık bir hile ben görmedim. Mal pazarlama nasıl olur bilir misin. dstkf gibi aşırı fiyatlamış bir hisse söylemiştir, sonra yarısına 3te birine düşer bu mal pazarlama olur. Ama alkim aşağı yukarı 2 senedir bu seviyelerde. Bu nasıl pazarlama.. Bu yaptığınız ayıp. Ve okadar cahilce ki. Adama demezler mi diyelim ki biri sana pazarladı, sen mal mısın hemen atladın..