Zaten beklediğimiz şeyleri açıkladılar
Beklemeye devam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yenisi istenen Uzman kuruluş raporu önümüzdeki hafta ortasına kadar hazırlanır, Borsa kotasyon şartları ile ilgili BİST görüşünü kısa sürede SPK ya bildirecektir, 24 Ağustos 2017 Genel kurulundan önce SPK onayı alınmış ve bütün işlemler tamamlanmış olarak Genel kurul onayına sunulacak
YTD
Allah sabır verSin bu hafta 3,15 üstünde satan tamamen tahta sahibiydi Hatta Salı günü bile 3,25-3,28 den çaktılar!!!!Uzman Revize raporu hikaye asıl diğer ERciyasın paylarının hangi borsada işlem göreceğine bile karar verememiş SPK ve Kurula sunacağız diyorlar anladığım bu iş epey uzaR yada Küçükyatırımcıya girer
1 Sizce, Erciyas gibi bir şirketi neden direkt olarak ana pazar da değil de, işlem göreceği pazar ın seçiminde teretdüt içerisinde ler anlamak mümkün değil. Acaba bu sıkıntı özbal dan mi kaynaklanıyor.
2. Madem biz bu kadar yüksek beklentideyken, sizin bahsettiğiniz tahta sahipleri neden ileride fiyatın yükselme ihtimali yüksek ken buralardan satarlar,anlamak mümkün değil, bekliyoruz ama acayip bir psikolojik şiddet e maruz bırakıyorlar bizi.
Dün akşam benim belirtiğim konu kotasyon şartını sağlamıyor.bunun için bir çözüm yolu bulacaklardır.uzman kuruluş talebi neden geldi anlayamadım.anlaşılan o ki bu haberi daha önceden biliyorlardı ve blok satışlar bu yüzdendi.önüzmüzdeki hafta muhtemellen biraz asağı basacaklar verdiklerini korkutarak almaya çalışacaktır.ben gaftaya ekran açmam ay sonuna artık bakarız artık herkese iyi sabırlar.
Vegas3 Nickli arkadaşım;
Tahta sahibi SPK ile anlaşmadan ve Onay teyitini almadan buralarda kısapaslaşma yapıyor kendince zaten son 1 aylık işlem hacminde enfazla mal alan lot olarak 25000 adeti geçmiyor,MAL tamamen toplu...
Erkenden dikkat çekerek tahtada mal kaptırmamak adına 2,80-2,90 bandına 2 haftada gezeriZ.
Sonuç olarak ;Değerleme Raporunu geçenhafta aracı kuruluş zaten düzeltmişti bıyıklı nın vakti var zannımca GenelKurula 10 iş günü kala hareketleniriZ.14.08.2017 ye kadar kimse ekrana bakmasın zaten kademedisiz zevksiz ve ölü toprağı var....
Çile çekilerek gidilecekse bu Yol da mesafaler herzaman Sayılıdır
Yer İmleri