Sayfa 619/620 İlkİlk ... 119519569609617618619620 SonSon
Arama sonucu : 4959 madde; 4,945 - 4,952 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1. Ucuz kaldı. İşler de yolunda.
    Ortadoğu da olası bir sıkıntı sebebi ile bence fazla da satıldı. 3.ceyrek öncesi başka mantığı yok
    Bakalım teknik olarak da iyi yerde...Alıp orta vade iyi marj birakmasini beklemek hayalcilık olmaz.
    Son düzenleme : emregunes; 24-09-2025 saat: 21:12.

2. Sıkınti şu yabancı satış ordinolari. O paketi bitirse rahatlayacak...

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ucuz kaldı. İşler de yolunda.
    Ortadoğu da olası bir sıkıntı sebebi ile bence fazla da satıldı. 3.ceyrek öncesi başka mantığı yok
    Bakalım teknik olarak da iyi yerde...Alıp orta vade iyi marj birakmasini beklemek hayalcilık olmaz.

ULAŞTIRMA SEKTÖRÜNDE EN UCUZ HİSSE PEGASUS.BU nedenle bende bir miktar giriş yaptım.bu kadar karlı ucuz kalmış bu şirketin sermayeside çok düşük.hayırlısı olsun

4. sadece uçaklarının değeri piyasa değerinin üç katı olan bir şirketin borsa fiyatlaması çok komik seviyelerde.yazıklar olsun pegasus şirketinin sahipleriyle yöneticilerine ALLAH BELALARINI VERSİN .bir geri alım dahi yapmıyor vicdansızlar.

5.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    sadece uçaklarının değeri piyasa değerinin üç katı olan bir şirketin borsa fiyatlaması çok komik seviyelerde.yazıklar olsun pegasus şirketinin sahipleriyle yöneticilerine ALLAH BELALARINI VERSİN .bir geri alım dahi yapmıyor vicdansızlar.
    Havayolu şirketlerinin uçaklarının büyük kısmı kendi mülkiyeti değildir. Uzun vade finansal kiralama ile uçaklar alınır..O vade bitince ancak kendi malı olur.
    THY nin uçaklarının sadece %25 i kendi mülkiyetinde mesela..Pgsus da oran tam nedir bilemiyorum

Pgsus da fiyat 217 altına inmesi iyi olmadı.Buralar ilk alım yerim olacakti ama ertelemek zorunda kaldım..Yarın bakalım üstüne atacak mi...
    Hisse vadeli tarafta da işlem görüyor. O nedenle kısa vade fiyatlamasinda anomali olabilir. Orada short poz açanlar iyi kazandı. Yeni vadeye bakacağız..
    Hissenin Ağustos sonunda MSCİ endeksinde çıkışı ve sonrası oluşan yabancı satışı bugün de devam ediyor .. (Gerçi bildikleri için önden de satmaya başlanmıştı)
    İlaveten Pgsus ,THY gibi bir tahta değil. İsterlerse 5 dk da tavan isterlerse de bu şekilde bezdirirler..
    Yabancı satışı bitmeden de tahtayı goturmezler. Onu izleyecegiz...

En kotu 200-220 arasından bir kısa vade dip yapma çalışması sonrası bilanço öncesi bir yükseliş hareketi bekliyorum..

Tek şerh düşeceğim konu altının performansı. Yeni bir savaş,çatışma beklentisi ile mi yukarı gidiyor bilemiyoruz..O olursa zaten (İsrail-İran) havacılık hisselerini konuşacak durumda olmaz..

6. Kurumsal ve bireysel yatırımcının eğilimi....

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Havayolu şirketlerinin uçaklarının büyük kısmı kendi mülkiyeti değildir. Uzun vade finansal kiralama ile uçaklar alınır..O vade bitince ancak kendi malı olur.
    THY nin uçaklarının sadece %25 i kendi mülkiyetinde mesela..Pgsus da oran tam nedir bilemiyorum

Pgsus da fiyat 217 altına inmesi iyi olmadı.Buralar ilk alım yerim olacakti ama ertelemek zorunda kaldım..Yarın bakalım üstüne atacak mi...
    Hisse vadeli tarafta da işlem görüyor. O nedenle kısa vade fiyatlamasinda anomali olabilir. Orada short poz açanlar iyi kazandı. Yeni vadeye bakacağız..
    Hissenin Ağustos sonunda MSCİ endeksinde çıkışı ve sonrası oluşan yabancı satışı bugün de devam ediyor .. (Gerçi bildikleri için önden de satmaya başlanmıştı)
    İlaveten Pgsus ,THY gibi bir tahta değil. İsterlerse 5 dk da tavan isterlerse de bu şekilde bezdirirler..
    Yabancı satışı bitmeden de tahtayı goturmezler. Onu izleyecegiz...

En kotu 200-220 arasından bir kısa vade dip yapma çalışması sonrası bilanço öncesi bir yükseliş hareketi bekliyorum..

Tek şerh düşeceğim konu altının performansı. Yeni bir savaş,çatışma beklentisi ile mi yukarı gidiyor bilemiyoruz..O olursa zaten (İsrail-İran) havacılık hisselerini konuşacak durumda olmaz..
    MSCı den çıkışı fiyatladı,bugün çıkış eğiliminde.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

8. Bence de son dönemlerde borsa fiyatlamalari gerçekten komik seviyelere geldi. Özellikle Pegasus gibi kârli bir sirketin bu kadar ucuz kalmasi sasirtici. Emre'nin bahsettigi gibi, teknik olarak iyi bir noktada oldugunu düsünüyorum. Yabanci satislarinin bitmesiyle birlikte bir rahatlama olabilir. Hisse fiyatlarinin 200-220 araliginda bir dip yapmasi bekleniyor gibi görünüyor. Bu seviyelerden alim yapmak mantikli olabilir. Yine de dikkatli olmakta fayda var, çünkü havacilik sektöründeki belirsizlikler bu fiyatlamalari etkileyebilir. Herkesin gözü bu yabanci satislarda ve piyasa tepkisinde olacak. Umarim kisa vadede bir toparlanma görürüz; takipteyim! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degil.

Sayfa 619/620 İlkİlk ... 119519569609617618619620 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •