Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
Öncelikle gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederim...

Başarısızlık konusuna gelince:

- Seninle bir ilgisi yok; uygulanan sistemin başarısı ile doğru orantılıdır. Seçilen sistem saf hâli ile kullanıldığında bâzen başarısızlık kaçınılmaz olur...

- Başarı sağlanmış olsa bile, bir yerde bu başarı sıfırlanabilir... Sistemlerin genel özelliği budur. Görsel olarak çok başarılı gibi görünseler de, toplamda elde edilen kâr çok düşük kalabiliyor...

- Bunca senedir bu işlerle uğraşırım, hiç bir sistemin tek başına sürekli yüksek kârlar sağladığını görmedim. Eğer analist kendisi bir şeyler ekler ve öngörüsünde isâbet sağlarsa ancak başarı ve yüksek kâr o zaman geliyor...

Uyguladığın Sistem 'e Swing Trading dediğin için sana bendeki Swing Trading grafiklerini ekliyorum. Her grafikte senin sisteme eklediğin tarihi dikey çizgilerle işaretledim...

Swing Trading sisteminde 2 özellik göze çarpıyor. Birisi Swing, diğeri Trade dalgaları...

Grafiklerde içi boş olan Üçgenler Swing, dolu olanlar Trade yönlerine işaret ediyorlar...

NOT: Grafik bar renklendirmesi Trade Dalgaları ile yapılmıştır. Swing yönlü de yapılabilir...

OZSUB...

CEMAS...

KRDMA...

Sağolun T/A Hocam;

Yine büyük emek vermişsiniz. Teşekkür ederim…

Zamanlama konusunda hata yaptığımı düşünüyorum. Endeksin etkisini de hesaplamak gerekiyor.

Düzelticem inşallah… Ama nasıl yapacağım şu an kestiremiyorum…