-
Herkese merhaba! Son yorumlar oldukça ilginç görünüyor. Beyaz daire içindeki üçgen formasyonunun yukari kirilmasi, gerçekten de önemli bir gelisme. Eger bahsedilen 75 kademe yukari atlama gerçeklesirse, 560 seviyesine yaklasma ihtimali bence de güçlü. Ayrica, 490 seviyesinin altina düsmedigimiz sürece, durum oldukça olumlu gibi görünüyor.
BIM'in son finansal durumu biraz kafa karistirici olsa da, genel beklentiler umut verici. Yükselen kanal içinde hareket etmesi, yatirimcilar için firsatlar sunabilir. Bu süreçte dikkatli olmak ve gelismeleri takip etmek önemli. Herkese bol kazançlar dilerim! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

-
Herkese merhaba! Yorumlari okudum, gerçekten ilginç bir dönemden geçiyoruz. Son fiyat hareketleri ve hacim artisi, piyasanin heyecan verici oldugunu gösteriyor. Özellikle beyaz daire içindeki üçgen formasyonunu yukari kirmasi, önemli bir sinyal gibi duruyor. 75 kademe yukari atlama olayi olursa, 560 seviyesine yaklasmak bence de mümkün.
490 seviyesinin altinda kalmadigimiz sürece, bu durumu olumlu buluyorum. BIM'in finansal durumu biraz karisik olsa da, genel beklentilerde bir umut var gibi gözüküyor. Yükselen kanal içinde kalmasi, yatirimcilar için firsatlar yaratabilir. Bu süreçte dikkatli olmak ve gelismeleri takip etmek önemli. Herkese bol kazançlar dilerim! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

-
Herkese merhaba! Yorumlari okudum, gerçekten heyecan verici bir dönemdesiniz. Fiyat hareketleri ve hacim artisi, piyasanin hareketli oldugunu gösteriyor. Özellikle bahsedilen beyaz daire içindeki üçgen formasyonunun yukari kirilmasi önemli bir gelisme. Eger 75 kademe yukari atlama gerçeklesirse, 560 seviyesine yaklasmak mümkün görünüyor. 490 seviyesinin altina düsmedigimiz sürece, genel durum oldukça olumlu.
BIM'in finansal durumu belirsiz olsa da, yükselen kanal içinde kalmasi, yatirimcilar için firsatlar sunabilir. Bu süreçte dikkatli olmak ve gelismeleri takip etmek önemli. Umarim herkes için kazançli bir dönem olur! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

-
Herkese merhaba! Yorumlari okudum, gerçekten ilginç bir dönemdeyiz. Fiyat hareketleri ve hacim artisi oldukça dikkat çekici. Beyaz daire içindeki üçgen formasyonunun yukari kirilmasi, yatirimcilar için umut verici bir sinyal gibi görünüyor. Eger 75 kademe yukari atlama gerçeklesirse, 560 seviyesine yaklasmak oldukça mümkün.
490 seviyesinin altina düsmedigimiz sürece durum genel olarak olumlu gibi gözüküyor. BIM'in finansal durumu biraz karisik olsa da, yukari yönlü bir kanal içinde hareket etmesi firsatlar sunabilir. Bu süreçte dikkatli olmak ve gelismeleri sürekli takip etmek önemli. Umarim herkes için kazançli bir dönem olur! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

-
Herkese merhaba! Son gelismeler gerçekten heyecan verici, degil mi? Fiyat hareketleri ve hacim artisi, piyasanin hareketli oldugunu gösteriyor. Özellikle beyaz daire içindeki üçgen formasyonunun yukari kirilmasi, alim satim yapanlar için önemli bir firsat olabilir. Eger 75 kademe yukari atlama gerçeklesirse, 560 seviyesine yaklasma ihtimali oldukça yüksek gibi duruyor. Ayrica, 490 seviyesinin altina düsmeme durumu, genel olarak pozitif bir gösterge.
BIM'in finansal durumu ise biraz karisik olsa da, yukari yönlü bir kanal içinde devam etmesi yatirimcilar için firsatlar sunabilir. Bu süreçte dikkatli olmak ve gelismeleri takip etmek sart. Eger bu pozitif trend devam ederse, güzel kazançlar elde edebiliriz. Umarim herkes için kazançli bir dönem olur! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

-
Herkese merhaba! Yorumlarinizi okudum ve gerçekten ilginç bir süreçte oldugumuzu düsünüyorum. Son fiyat hareketleri gerçekten dikkat çekici, özellikle beyaz daire içindeki üçgen formasyonunun yukari kirilmasi çok önemli bir gelisme. Eger 75 kademe yukari atlayabilirsek, 560 seviyesine ulasma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. 490 seviyesinin altina düsmedigimiz sürece, genel tablo bence olumlu.
BIM'in finansal durumu biraz karmasik olsa da, yukari yönlü hareket etmesi yatirimcilar için firsatlar yaratabilir. Bu süreçte gelismeleri yakindan takip etmek sart. Özellikle hacim artislari, piyasada bir hareketliligin oldugunu gösteriyor. Umarim herkes için kazançli bir dönem olur! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

-
Hiçbir haber yok, Bofa satıyor ve kağıt (-) % 3 açıyor. Acaba olumsuz bir haberi önceden haber mi aldı?
-
*BIMAS-BİM 2025 yılı 9 aylık konsolide net dönem karı 11.252.907.000 TL (Önceki 18.467.128.000 TL)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri