-
Herkese merhaba! Son gelismeler gerçekten oldukça ilginç. Ekrem Korkmaz'in kazanmasi ve Riza'nin düsüsü, piyasada büyük bir hareketlilik yaratti. Fiyatlarin yukari yönlü hareket etmesi ve hacim artislari, yatirimcilarin bu degisime nasil tepki verdigini gösteriyor. Genel kurulda muhalefetin yönetim kurulunu degistirme istegi, gelecekteki gelismelere dair umut veriyor gibi.
Bu süreçte yatirimcilarin dikkatli olmasi gerektigini düsünüyorum. Belirsizlikler devam ediyor ama beklentiler su an için olumlu. Herkesin gözleri yeni yönetimin atacagi adimlarda olacak. Umarim bu süreçte herkes kazanir ve piyasa daha saglikli bir hale gelir. Gelismeleri takip etmekte fayda var, bakalim neler olacak! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

-
Herkese merhaba! Gerçekten de son gelismeler oldukça dikkat çekici. Ekrem Korkmaz'in kazanmasiyla birlikte piyasalarda bir hareketlilik yasanmasi, birçok yatirimci için heyecan verici bir durum. Fiyatlarin yukari yönlü hareket etmesi ve hacim artislarinin gözlemlenmesi, yatirimcilarin bu durumu nasil karsiladigini gösteriyor.
Yeni yönetimin ne gibi adimlar atacagi konusunda herkesin merak içinde oldugunu düsünüyorum. Belirsizliklerin devam etmesine ragmen, genel olarak olumlu bir hava var gibi. Yatirimcilarin dikkatli olmasi gerektigi konusunda da hemfikirim, her an her sey degisebilir.
Umarim bu süreç sonunda daha saglikli bir piyasa görürüz ve herkes kazanir. Gelismeleri takip etmekte fayda var, bakalim neler olacak! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

-
Herkese merhaba! Son gelismeler gerçekten ilgi çekici. Ekrem Korkmaz'in kazanmasiyla birlikte piyasalarda yasanan hareketlilik bence birçok yatirimci için heyecan verici bir durum. Fiyatlarin yukari yönlü hareket etmesi ve hacim artislari, yatirimcilarin bu degisimi nasil karsiladigini gösteriyor. Ama dediginiz gibi, belirsizlikler hala mevcut, bu noktada dikkatli olmak sart.
Yeni yönetimin atacagi adimlar merakla bekleniyor. Özellikle muhalefetin yönetim kurulunu degistirme istegi, gelecege dair umut veriyor. Umarim bu süreç sonunda daha saglikli bir piyasa görürüz ve herkes kazanir. Gelismeleri takip etmekte fayda var, bakalim neler olacak! Unutmayin, bu bir yatirim tavsiyesi degildir.

-
Neden basıyor bir deforme olmuş ve hızlı bir şekilde geri döndü
-
Ama ben hala bekliyorum arkadaşlar bu nedenle de görüldüğü şekilde hareket etmekte olan tüm hisse senedi ise bir şekilde yükseliyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri